14+2 Ταινίες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

10 Φεβ 2017


Μιας που σε λίγες μέρες πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πολλοί είστε εσείς οι ερωτευμένοι που θα το γιορτάσετε με το άλλο σας μισό είτε βγαίνοντας έξω είτε θα καθίσετε σπίτι σας και θα δειπνήσετε. Είστε κι εσείς που θα πάρετε το σύντροφο σας και θα καθίσετε μέσα για να δείτε ταινίες. Ταινίες που είναι για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι Δικές μου Στιγμές, εγώ και το VideoClub Universe ή αλλιώς, γνωστό και στην πόλη, "VideoClub του Σάκη" σας προτείνουμε τις 16 πιο κατάλληλες ταινίες για αυτή την μέρα. Κάποιες είναι ρομαντικές κάποιες όχι και τόσο. Επιλέξτε και δείτε όποια θέλετε.


1. Deadpool: Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποιος όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, τη Βανέσα. Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Παρόλο που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του.

2. Το Ημερολόγιο: Μια γυναίκα που χάνει τη μνήμη της απολαμβάνει να ακούει ξανά και ξανά την ιστορία δύο ερωτευμένων, όπως έχει καταγραφεί στο ημερολόγιό τους. Ζώντας τη δεκαετία του 1940 σε μια παραθαλάσσια πόλη της Βόρειας Καρολίνας, ο Noah και η Allie ζουν ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα αν και προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος θα τους χωρίσει και θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξανασυναντηθούν. Στο μεταξύ η Allie έχει γνωρίσει τον νεαρό στρατιώτη Lon, με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν. Όταν εκείνη θα διαβάσει στην εφημερίδα μια είδηση για τον Noah, θα ανησυχήσει και θα τον αναζητήσει στο σπίτι του. Με το πρώτο τους βλέμμα μετά από χρόνια οι δύο νέοι θα καταλάβουν ότι εκείνος ο καλοκαιρινός έρωτας δεν έχει σβήσει ακόμα.

3. Valentine's Day: Με φόντο το κοσμοπολίτικο Los Angeles, ζευγάρια και singles ζουν μέσα στο κλίμα, τις προσδοκίες, τις απογοητεύσεις και τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. To «Valentine's Day» κάνει focus σε δέκα παράλληλες ιστορίες. Είτε είστε νέοι στον έρωτα, είτε τον έχετε ξεπεράσει, σίγουρα θα ερωτευτείτε με τους 19 σταρ και αυτή την αστεία γιορτή του έρωτα.

4. Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ: «Η δόξα είναι μια αυταπάτη» δηλώνει απελπισμένα η Αννα Σκοτ στον Γουίλιαμ Γουίλιαμ Θάκερ και ο άσημος και στα όρια της χρεοκοπίας βιβλιοπώλης, δείχνει να αναρωτιέται προβληματισμένος για τη φράση που ξεστόμισε η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο. Και είναι ακριβώς η δόξα και τα μπερδέματα που δημιουργεί αυτή, όταν μπλέκει ερωτικά η πιο glamorous star με τον πιο άσημο Αγγλο. 

5. Έρωτας από την Αρχή: Η Πέιτζ και ο Λίο, ένα όμορφο, ερωτευμένο ζευγάρι, επισφράγισαν τον έρωτά τους με όρκους αιώνιας αγάπης κι αφοσίωσης. Όμως, οι μέρες ευτυχίας ήταν γι’ αυτούς μετρημένες. Μετά από ένα άσχημο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Πέιτζ ξυπνάει από το κώμα που είχε πέσει με σοβαρή απώλεια μνήμης. Τώρα, το μόνο που βλέπει στο πρόσωπο του άντρα της, είναι έναν τελείως άγνωστο… Και ο Λίο θα πρέπει να ξανακερδίσει από την αρχή την καρδιά της γυναίκας που αγαπά.

6. Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού: Όταν ο Joel μαθαίνει ότι η πρώην κοπέλα του Clementine, τον διέγραψε από τη μνήμη της χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογική μέθοδο, αποφασίζει και εκείνος να κάνει το ίδιο. Σε κατάσταση απελπισίας επισκέπτεται τον εμπνευστή και εφευρέτη της διαδικασίας, Δρ. Howard Mierzwiak στην κλινική Lacuna. Κατά τη διάρκεια όμως της διαδικασίας αυτής αλλάζει γνώμη. Αρχίζει έτσι ένας αγώνας δρόμου στην προσπάθειά του να σώσει τις αναμνήσεις του -κρύβοντας αυτές σε διάφορα σημεία του εγκεφάλου- ώστε να μην ξεχάσει την αγάπη του για την Clementine.  Είναι εύκολο να σβήσεις κάποιον από το μυαλό σου... αλλά δύσκολο να τον βγάλεις από την καρδιά σου. 

7. Ιλιγγιώδης έρωτας: Την ημέρα των γενεθλίων του, ο νεαρός Κλάρενς γνωρίζει κι ερωτεύεται μια εντυπωσιακή γυναίκα με το όνομα Αλαμπάμα. Σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι πόρνη κι αποφασίζουν μαζί να εγκαταλείψουν τη ζωή στο Ντιτρόιτ. Όμως για να μπορέσουν να ξεφύγουν πρέπει να ξεκαθαρίσουν με το σκοτεινό παρελθόν της Αλαμπάμα. Το ξεκαθάρισμα δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν και οι δύο νέοι φεύγουν για το Λος Άντζελες με μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι έχουν μπλεχτεί στα πόδια της μαφίας.

8. Άγρυπνος στο Σιάτλ: Μετά το θάνατο της γυναίκας του ο Σαμ Μπαλντγουιν δεν έχει σκεφτεί άλλες γυναίκες. Ο οκτάχρονος γιος του όμως πιστεύει πως είναι καιρός να βρει κάποια, ώστε να βάλει ξανά τη ζωή του σε μια τάξη. Έτσι παίρνει την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει σε ένα διεθνές ραδιοφωνικό σόου και να βάλει τον πατέρα του να μιλήσει. Χιλιάδες γυναίκες ακούν την ιστορία του και πολλές απ’ αυτές του γράφουν. Ανάμεσα τους είναι και η Αννι Ριντ, που σύντομα πρόκειται να παντρευτεί. Όμως δεν αισθάνεται απόλυτα σίγουρη για την επιλογή της και θέλει να ανακαλύψει αν ο Σαμ είναι το σωστό άτομο γι’ αυτήν και όχι ο αρραβωνιαστικός της. Έτσι θα ταξιδέψει στο Σιάτλ, όπου μένει ο Σαμ με το γιο του, για να τον συναντήσει από κοντά…

9. Κάθε ΦΟΡΑ, Πρώτη ΦΟΡΑ: Ο Henry δουλεύει ως κτηνίατρος σε ένα πάρκο με θαλάσσια ζώα στη Χαβάη. Χόμπι του είναι οι γυναίκες. Η Lucy είναι δασκάλα καλών τεχνών και έχει ένα μικρό πρόβλημα. Λόγω ατυχήματος η μνήμη της περιορίζεται μόνο στα γεγονότα της τρέχουσας ημέρας. Ο Henry φυσικά την ερωτεύεται (πώς αλλιώς θα γυριζόταν η ταινία) και ξεκόβει από τις υπόλοιπες γυναίκες, αλλά δυστυχώς η Lucy την επόμενη μέρα δε θυμάται τίποτα. Έτσι κάθε μέρα ξαναγνωρίζονται λες και είναι η πρώτη φορά.

10. Αόρατος εραστής: Ο Σαμ και η Μόλι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μόλις μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι. Σε μια έξοδό τους, ένας αλήτης προσπαθεί να κλέψει το πορτοφόλι του Σαμ και καταλήγει να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο Σαμ όμως, που έχει υποσχεθεί στη Μόλι να την προστατεύει πάντα, μένει μαζί της ως πνεύμα. Όταν αυτός αντιλαμβάνεται ότι η Μόλι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, δεν μπορεί να την προειδοποιήσει, αφού αυτή δεν μπορεί ούτε να τον δει ούτε να τον ακούσει. Μέσο για επικοινωνία θα γίνει το ‘ψευτομέντιουμ’ Όντα Μέι, που, χωρίς να το γνωρίζει ως τώρα, έχει πραγματικά το χάρισμα να μιλάει με άλλους κόσμους…

11. Crazy, Stupid, Love: Ύστερα από 25 απρόσκοπτα χρόνια γάμου, ο Cal Weaver δε ζητάει τίποτε περισσότερο. Ζει άλλωστε τον ορισμό του αμερικανικού ονείρου: έχει παντρευτεί το σχολικό του έρωτα, Emily, είναι ένας καλός πατέρας για τα παιδιά του, έχει μία αξιοσέβαστη δουλειά και μένει σε ένα υπέροχο σπίτι. Όλα όμως θα καταρρεύσουν όταν η καλή του θα του ξεφουρνίσει ότι τον απατά και θέλει διαζύγιο. Τον καταρρακωμένο Cal αναλαμβάνει να περιμαζέψει ο κολλητός του, Jacob Palmer, ένας 30-something εργένης εκ πεποιθήσεως που δεν αφήνει ούτε θηλυκό κουνούπι σε ησυχία. Ο Jacob θα ανοίξει τα μάτια στο φίλο του, μεταμορφώνοντάς τον από έναν πληγωμένο, γλυκανάλατο οικογενειάρχη σε ένα γοητευτικό μεσήλικα. Παρά όμως το αναπτερωμένο του ηθικό και την ανέλπιστη επιτυχία στο φλερτ, η καρδιά του Cal δεν έχει ξεχάσει πού πραγματικά ανήκει, τη στιγμή που ακόμα και το έξυπνο πουλί - Jacob - από τη μύτη πιάνεται.

12. Ενώ Εσύ Κοιμόσουν: Μία ιστορία για τον έρωτα με την δεύτερη ματιά! Η Λούσυ, μία υπάλληλος του σιδηρόδρομου, βρίσκει στο πρόσωπο του Πίτερ, ενός άνδρα που χρησιμοποιεί το τρένο καθημερινά, τον πρίγκιπα των ονείρων της. Όταν εκείνος πέφτει αναίσθητος μπροστά της θα τον πάει στο νοσοκομείο, όπου ύστερα από μια σειρά παρεξηγήσεων, όλοι θα τη νομίσουν αρραβωνιαστικιά του Πίτερ! Ακόμη και η οικογένειά του!

13. Δικός σου Για Πάντα: Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ, επιστρέφει από την τριετή θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό, τη φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομά της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να τη βρει. Μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί βρέθηκε εκεί, ζητάει να εργαστεί στην επιχείρηση της οικογένειας, ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Παρά την αρχική δυσπιστία της Μπεθ και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας έρωτας που κάνει τον Λόγκαν να πιστεύει πως αυτή η γυναίκα ίσως να μην είναι απλά το γούρι του.

14. Τιτανικός: Η Ρόουζ προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια ενώ ο Τζακ όχι. Και όμως ήταν μοιραίο να συναντηθούν στο παρθενικό ταξίδι αυτού του «αβύθιστου» πλοίου, του Τιτανικού. Αλλά όταν το πλοίο αυτό συγκρουστεί με ένα παγόβουνο στα ανοιχτά του βόρειου Ατλαντικού, ο παθιασμένος έρωτας τους μετατρέπεται σε έναν αγώνα για επιβίωση.

15. Περηφάνια και Προκατάληψη: Ο κύριος Μπένετ είναι ένας άγγλος ευγενής που ζει στο Χαρτφορντσάιρ, μαζί με τη σύζυγό του και τις πέντε κόρες του: την όμορφη Τζέιν, την έξυπνη Ελίζαμπεθ, την φιλομαθή Μαίρη, την ανώριμη Κίτι και την αντιδραστική Λίντια. Δυστυχώς, αν πεθάνει ο κύριος Μπένετ, η οικογένειά του θα μείνει χωρίς σπίτι, καθώς θα το κληρονομήσει ένας μακρινός ξάδελφος τον οποίο δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Οπότε, το μέλλον της οικογένειας εξαρτάται από το αν οι κοπέλες... καλοπαντρευτούν! Η ζωή των Μπένετ θα αναστατωθεί όταν ένας πλούσιος νεαρός, ο κύριος Μπίνγκλεϊ και ένας γοητευτικός φίλος του, ο κύριος Ντάρσι, φτάσουν στη γειτονιά τους για το καλοκαίρι. Οι νεαρές αδερφές Μπένετ θα έρθουν αντιμέτωπες με ταξικές διαφορές, κουτσομπολιά, σκάνδαλα και ανομολόγητους έρωτες που θα κλονίσουν την μικρή κοινότητα του Χαρτφορντσάιρ...

16. (500) Μέρες με τη Σάμερ: Αν και ζει στην σύγχρονη, κυνική εποχή, ο Τομ πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Η Σάμερ δεν πιστεύει ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε μορφή έρωτα, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Τομ από το να προσπαθεί αδιάκοπα να κερδίσει την καρδιά της. Και να την πείσει πως υπάρχει το είδος του έρωτα που έχει τη δύναμη να συνταράξει την καρδιά και να συγκλονίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου…




Εσείς ποια από τις παραπάνω θα επιλέξετε να δείτε την 
μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το άλλο σας μισό; 

Δημοσίευση σχολίου

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (21) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (402) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (154) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (29) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (2) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (258) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (242) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένες Σειρές (1) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (21) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (28) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (3) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (45) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (38) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)