4 Οκτ 2015

Run Greece 2015: Τρέξαμε για καλό σκοπό


Την περασμένη χρονιά, πρώτη χρονιά του νέου αγωνιστικού θεσμού που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μου, δεν κατάφερα να συμμετάσχω για πολλούς και διάφορους λόγους. Το πρώτο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και έδειξε την ανάγκη του κόσμου να αλλάξει τον τρόπο ζωής, να βάλει τον αθλητισμό στην καθημερινότητα του, έστω και για μια μέρα, να λάβει και να γίνει μέρος ενός συνόλου. Και το Run Greece συνεχίζεται ανανεώνει το ραντεβού του για δεύτερη χρονιά.


Run Greece 2015: Το δεύτερο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη είναι γεγονός. Η χαρά μου μάλιστα για τη συμμετοχή μου, αυτή τη φορά, ήταν μεγάλη αφού εκτός ότι έτρεξα με φίλους, έτρεξα για καλό σκοπό. Ο καιρός, ευτυχώς, ήταν με το μέρος μας και δε μας τα χάλασε. 

Εκκίνηση από το Φάρο
11:30 ακριβώς η εκκίνηση από το Φάρο...Ξεκινάμε με γρήγορο περπάτημα, κάπου προς τη μέση κάνουμε ένα γρήγορο τρεξιματάκι και τελειώνουμε χαλαρά και πάλι με γρήγορο περπάτημα. Ο στόχος να βγάλουμε τα 5 χλμ επετεύχθη με το παραπάνω (Ο χρόνος μου 56 λεπτά). Εγώ έκανα νέες γνωριμίες και πήρα φυσικά το πρώτο μου μετάλλιο.  


Νέα ρεκόρ έσπασαν και τα χρήματα δόθηκαν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν.Έβρου «ΣΥΝΕΧΙΖΩ».

Οι Εβρίτες στήριξαν για μια ακόμη μια χρονιά το Run Greece που ήρθε για να μείνει στον Έβρο. Το Run Greece ένωσε ανθρώπους όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.

Μέχρι την επόμενη χρονιά!!!

Για περισσότερα επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Run Greece

Επίσημη αφίσα

Δημοσίευση σχολίου