26 Μαρ 2018

Unboxing Μάρτιος 2018: Ebay Unboxing No #1

Όπως κάθε μήνα έτσι και αυτόν, επιστρέφω με unboxing video. Η σημερινή unboxing ανάρτηση έρχεται από την μακρινή Κίνα. Μικρά και μεγάλα πράγματα έρχονται στο φως. Αυτή τη φορά υπάρχει και νέο intro στο unboxing video. Για τις ανάγκες αυτής της στήλης καθώς και του video ήταν απαραίτητο να γίνουν κάποιες αλλαγές, είτε αυτές αφορούσαν τον τρόπο και τη γωνία λήψης του video είτε την ποιότητα της εικόνας ή του ήχου. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα καλό intro. 

Στα του video τώρα, τα πακετάκια είναι όπως προείπα από Κίνα. Δύο πακετάκια, που περίμενα πολύ πολύ καιρό. Η παραγγελία των προϊόντων είχε γίνει τέλη Νοεμβρίου, όμως κάτι οι γιορτές των Χριστουγέννων, κάτι οι καθυστερήσεις στα αεροδρόμια και ΕΛΤΑ, τα προϊόντα παραλήφθηκαν τέλη Φλεβάρη. Και να φανταστεί κανείς, ότι ακόμα κάποια δεν έχουν έρθει. Αλλά όταν παραγγέλνεις από internet είναι λογικό τέτοιες καθυστερήσεις. Ευτυχώς όλα κάποια στιγμή θα έρθουν, οπότε και δεν ανησυχώ. 

Δύο, λοιπόν, μικρά και χρήσιμα αξεσουάρ, για τον υπολογιστή και το βιβλίο έφτασαν αισίως, ανοίχτηκαν και παρουσιάζονται μέσα από αυτό το video. Φακός Ανάγνωσης για τα βιβλία, και για όσους διαβάζουν νύχτα. Μικρό, το παίρνεις παντού, βολικό και οικονομικό. Τέλος ένα εξωτερικό μικρόφωνο για το laptop μου, που δεν έχει ενσωματωμένο. Μικρό, ευλύγιστο και οικονομικό. Πάνω από όλα, πήρα αυτό που ήθελα και κάνει τη δουλειά του. 

Δείτε το πρώτο video, με πράγματα από τη γνωστή σελίδα ebay, παρακάτω. Προσεχώς αναμένω κι άλλα πράγματα, που θα παρουσιαστούν μέσα από video. Αν δε θέλεις να χάνεις unboxing video, κάνε μια εγγραφή στο κανάλι ή αποθήκευσε την ιστοσελίδα μου, "Οι Δικές μου Στιγμές".


Δημοσίευση σχολίου