23 Φεβ 2019

Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου «Ευτυχία θα πει»

«Οι Δικές μου Στιγμές» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν σε ένα τυχερό το νέο βιβλίο της Μαρία Τζιρίτα με τίτλο «Ευτυχία θα πει». Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας. Ο νικητής, αν είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, διαφορετικά θα του σταλεί στην πόλη του.


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΤΡΕΧΕΙ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ INSTAGRAM 



  • Συμμετοχές στο προφίλ μου στο instagram ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Σάββατο 23/02/2019 έως την Τετάρτη 13/03/2019. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Πέμπτη 14/03/2019. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα έχει περιθώριο 7 ημερών για να στείλει μήνυμα, διαφορετικά το βιβλίο θα δοθεί σε επιλαχών. 


Λίγα Λόγια για το βιβλίο: Η Βίλα Ευτυχία φιλοξενεί επτά ηλικιωμένους ανθρώπους, τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες, πλούσιους και κάποτε διάσημους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: είναι όλοι τους άκληροι. Όταν η νεαρή γιατρός Μελίνα Γκρέι περνά την πύλη της πολυτελούς βίλας, έχοντας αναλάβει τη θέση της παθολόγου, δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτή η απόφαση θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της. Κυνηγημένη και η ίδια από τα φαντάσματα και τα μυστικά του δικού της παρελθόντος, θεωρεί εξαιρετική την ευκαιρία που της δίνεται με αυτή τη θέση εργασίας, ώστε να κρυφτεί από όσα και όσους την καταδίωκαν. Μα μέσα σε όλα τα συγκλονιστικά που ανακαλύπτει στο σπίτι αυτό για τον εαυτό της, τους ανθρώπους και την ίδια τη ζωή, για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως ευτυχία θα πει… Η Μαρία Τζιρίτα, αγαπημένη συγγραφέας 330.000 χιλιάδων αναγνωστών, επιστρέφει με ένα ψυχογραφικό μυθιστόρημα που, μέσα από τις ιστορίες επτά διαφορετικών ανθρώπων στη δύση της ζωής τους, αποκαλύπτει τι πραγματικά σημαίνει ευτυχία…

Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα: 


4 σχόλια

  1. τελειο δωρο το βιβλειο σας και μακαρι να το κερδισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/19 7:45 π.μ.

    Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
    Φαίη Δρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε θερμα.συνεχιστε την ωραια δουλεια που κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή