16 Απρ 2024

Κερδίστε ένα συλλεκτικό Ανοιξιάτικο Gift Box


«Οι Δικές μου Στιγμές» σε συνεργασία με αντιπρόσωπο της AVON προσφέρουν ένα συλλεκτικό ανοιξιάτικο και πασχαλινό κουτί γεμάτο χρώματα και αρώματα. Μοναδικές στιγμές γαλήνης και κομψότητας με ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο από απαλό, λευκό κρίνο και musk. Μετά από κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής ενώ τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα. Το δώρο θα σταλεί στο νικητή σε eco friendly συσκευασία, χορηγία της Xartopack. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους εντός Ελλάδας. 


Το συλλεκτικό gift box περιλαμβάνει προϊόντα που τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν τα αποχωρίζομαι. Έτσι λοιπόν δίνω την ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο κουτί, το οποίο θα έχει εντός του: 

1. Κρεμώδες Ντους Floral Burst (500ml), 
2. Αφρόλουτρο Floral Burst (250ml), 
3. Αρωματικό Σπρέι Σώματος Floral Burst (100ml) 
4. Κρέμα Χεριών Floral Burst (75ml).
+ δυο μικρές εκπλήξεις 

Για να το διεκδικήσεις, γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και ακολούθησε τα βήματα εδώ.

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Τρίτη 16/04/2024 έως την Δευτέρα 29/04/2024. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής wask. Ο νικητής θα ενημερωθεί την Τρίτη 30/04/2024, με σχόλιο κάτω από το post της ανάρτησης και στην στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές». Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής έχει περιθώριο 3 ημερών για να στείλει μήνυμα στη σελίδα, διαφορετικά το δώρο θα δοθεί σε επιλαχών.


Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα:


Ακολουθείστε με και στο instagram για να μην χάνετε διαγωνισμό!!!

7 σχόλια