Η Κωνσταντίνα Αλμπέρτη για «MEA CULPA»

16 Μαΐ 2017

Η Κωνσταντίνα Αλμπέρτη, είναι συγγραφέας και σύντομα πρόκειται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «MEA CULPA». Ασχολείται με το ραδιόφωνο, εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι και σήμερα. Επιπλέον είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου heartbeatradio, του τηλεοπτικού καναλιού Kappa Tv αλλά και της ArtsPromotions. Επίσης είναι υπεύθυνη έκδοσης του εκδοτικού οίκου ΑΕΝΑΟΝ καθώς και του θυγατρικού του McRiver Publications. 

Με αφορμή λοιπόν του υπό έκδοση βιβλίου της, «MEA CULPA», από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, τις έθεσα τις παρακάτω ερωτήσεις. Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω την κ.Αλμπέρτη για τη παρακάτω συνέντευξη που μου παραχώρησε.

1. Ποια είναι η Κωνσταντίνα Αλμπέρτη και με τι ασχολείται; 
Απ: Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου εκεί έζησα λίγα χρόνια μέχρι τα πέντε μου περίπου. Μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα καθώς οι επιχειρήσεις του πατέρα μου μεγάλωναν και ήταν επιτακτική ανάγκη να βρισκόμαστε εδώ. Στα δεκαπέντε μου πήγαμε στην Ιταλία και κατοικήσαμε στη Ρώμη καθώς επεκτάθηκαν οι επιχειρήσεις και στο εξωτερικό. Εξάλλου η μισή καταγωγή μου είναι από την Ιταλία. Έπειτα από χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα πέρασα στην Ιατρική Αθηνών και επέλεξα τον κλάδο της Αναισθησιολογίας. Και ενώ ήμουν έτοιμη να φύγω για μεταπτυχιακά στο Λονδίνο με «τράβηξε» η Τέχνη. Είμαι ραδιοφωνική παραγωγός εδώ και πολλά χρόνια στα fm και στα web, με την πολύ πετυχημένη εκπομπή Μea Culpa. Είμαι υπεύθυνη έκδοσης του εκδοτικού οίκου ΑΕΝΑΟΝ και του θυγατρικού του McRiver Publications. Επίσης ηγούμαι μιας ομάδας έμπειρων διαφημιστών που ανήκουν στον όμιλο Ηeartbeat, όπου είμαι και μέτοχος. Η διαφημιστική εταιρία Arts Promotion είναι η πρώτη διαφημιστική που ασχολήθηκε αποκλειστικά με συγγραφείς στα social media. Στον όμιλο εκτός από την Arts Promotion ανήκουν και οι εκδοτικοί οίκοι ΑΕΝΑΟΝ και McRiver Publications, o ραδιοφωνικός σταθμός Heartbeat Radio και το τηλεοπτικό κανάλι Kappa Tv. Στο παρελθόν και για πολλά χρόνια έχω συνεργαστεί με πολύ σημαντικά και μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου ως διευθύντρια παραγωγής, έχω αναλάβει μεγάλα Projects, διαφημιστικές καμπάνιες και έχω οργανώσει μεγάλα events στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Σαν άνθρωπος είμαι κλειστός χαρακτήρας, είμαι επιλεκτική στις φιλίες και στις συνεργασίες μου. Αναζητώ πολλές φορές τη μοναξιά μου και συζητάω πολύ με τον εαυτό μου, κάτι που με έχει κάνει πιο δυνατό άνθρωπο και με έχει βάλει στη διαδικασία της δεύτερης σκέψης για οτιδήποτε έχω να αποφασίσω στη ζωή μου. Ζω στην Αθήνα με τον γιο μου που τον υπεραγαπώ, έχω 4 σκυλιά που τα λατρεύω και στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω Yoga. 

2. Ποια ήταν η αφορμή ή το έναυσμα για να ξεκινήσετε τη συγγραφή; 
Απ: Από πάρα πολύ μικρή ηλικία έπαιρνα ένα χαρτί και έγραφα σκέψεις και στιχάκια. Έχω γράψει πολλά μυθιστορήματα που σύντομα θα εκδοθούν. Το έναυσμα μου το έδωσε ο έντονος χαρακτήρας που έχω και θέλω με αυτό τον τρόπο να εξωτερικεύω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. 

3. To «MEA CULPA» είναι το πρώτο βιβλίο σας, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βρίσκεται υπό έκδοση, από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ. Τι σας ώθησε να γράψετε αυτό το βιβλίο και πως προέκυψε ο τίτλος; 
Απ: Το Mea Culpa είναι το πρώτο μου βιβλίο προς έκδοση. Δεν βασίζεται απλώς σε αληθινά γεγονότα αλλά είναι πέρα για πέρα μια αληθινή ιστορία με ήρωες ανθρώπους που ζουν και κινούνται ανάμεσά μας. 

Με ώθησε η ίδια η ζωή για να το γράψω! Όσον αφορά στον τίτλο του είμαι Χριστιανή καθολική και στην προσευχή μας χρησιμοποιούμε καθημερινά τον όρο MEA CULPA που σημαίνει το λάθος μου, το αμάρτημά μου, οπότε ο καταλληλότερος τίτλος για ένα τέτοιο βιβλίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το MEA CULPA. 

4. Πως πήρατε την απόφαση να το εκδώσετε και πώς αισθανθήκατε όταν το πήρατε στα χέρια σας και το είδατε τυπωμένο; 
Απ: Πίστεψα πολύ στην ιστορία. Πίστεψα στους ήρωες. Σε αυτούς τους καθημερινούς ανθρώπους που η μοίρα έμπλεξε με τόσο περίεργο τρόπο τη ζωή τους. Τυπωμένο δεν το έχω δει ακόμα. Θα ολοκληρωθεί σύντομα και είμαι σίγουρη πως θα νιώσω και εγώ αυτό το υπέροχο συναίσθημα όταν το κρατήσω στα χέρια μου. 

5. Που γράψατε το βιβλίο και πόσο καιρό σας πήρε η ολοκλήρωση του; 
Απ: Το βιβλίο μου το έγραψα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου εκεί μπορώ να ηρεμώ, να σκέφτομαι, να διαβάζω και να γράφω. Η ιστορία εκτός από αληθινή θέλω να τονίσω πως εκτυλίσσεται σε πραγματικούς χρόνους. 

6. Όταν τελειώσατε το βιβλίο σας ποιος/ά το διάβασε πρώτος; 
Απ: Δεν έχω δώσει σε κανέναν να διαβάσει το βιβλίο μου. 

7. Ποιες οι αντιδράσεις από την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν έμαθαν ότι θα εκδώσετε το βιβλίο σας; 
Απ: Δεν το ξέρουν πολλά άτομα. Ελάχιστα μπορώ να σας πω. 

8. Μέσα από το βιβλίο σας θέλετε να στείλετε κάποια μηνύματα; 
Απ: Και θέλω και έχει πολλά μηνύματα. 

9. Πως θα χαρακτηρίζατε το βιβλίο σας με δυο λόγια; 
Απ: Δυνατό, μοναδικό και σπάνιο αυτή η ιστορία να συμβεί στον καθένα. 

10. Δώστε μια περιγραφή για το βιβλίο σας; 
Απ: Το MEA CULPA είναι ένα βιβλίο όπως σας είπα και στην προηγούμενη απάντησή μου που σαν ιστορία είναι σπάνια να τη ζήσουμε. Η ιστορία από μόνη της είναι έντονη καθώς και οι χαρακτήρες των ηρώων. Άνθρωποι αταίριαστοι, αντιφατικοί μα ταυτόχρονα τόσο ταιριαστοί και ξεχωριστοί. Τα λάθη τους στο παρελθόν ήταν τόσο σωστά που τους οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στο παρόν. 

11. Πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο σας; 
Απ: Μέχρι το τέλος του 2017 

12. Γιατί πρέπει να το διαβάσουμε και τι προσφέρει το βιβλίο σας στον αναγνώστη; 
Απ: Δεν ξέρω αν υπάρχουν πρέπει στο να διαβάσει κάτι κάποιος. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μέσα από την ηρωίδα μου μαθαίνουμε να έχουμε δύναμη σε ό,τι και αν συμβεί. Διδασκόμαστε αγάπη και σεβασμό ξεχωρίζουμε το επιφανειακό από το ουσιαστικό και το πιο βασικό; Αντιλαμβανόμαστε πως ο έρωτας και η αγάπη μπορούν να σε βρουν όπου και αν κρυφτείς, όσες φορές και αν προσπαθήσεις να ξεφύγεις! 

13. Υπάρχει κάποιος λογοτεχνικός χαρακτήρας από το βιβλίο σας τον οποίο θα σκεφτόσασταν να ξαναζωντανέψετε και σε επόμενα βιβλία; 
Απ: Σκέφτομαι ήδη το MEA CULPA νούμερο 2 γιατί είμαι σίγουρη πως η ιστορία τους θα εξελιχθεί και μετά την έκδοση του βιβλίου. 

14. Η συγγραφή νέου βιβλίου είναι στα άμεσα σχέδια σας; 
Απ: Εννοείται. 

15. Ασχολείστε με τα social media και αν ναι που μπορούμε να σας βρούμε; 
Απ: Όπως σας έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη απάντησή μου ασχολούμαι με τα social media και μπορείτε να με βρείτε στην προσωπική μου σελίδα που πρόσφατα δημιουργήθηκε Konstandina Alberti. 

16. Εσείς είστε αναγνώστης; Κι αν ναι τι σας αρέσει να διαβάζετε; 
Απ: Φυσικά και είμαι αναγνώστρια άλλωστε δεν θα μπορούσα να μην είμαι. Μου αρέσει αν διαβάζω τα πάντα. Δεν βάζω ταμπέλες. 

17. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Και ποιο το αγαπημένο σας βιβλίο; 
Απ: Δεν έχω συγκεκριμένους γιατί πιστεύω πως ο καθένας έχει κάτι ξεχωριστό και όταν διαβάσεις τα βιβλία τους θα βρεις διαφορετικά πράγματα. Είμαι πάντα υπέρ της άποψης πως από όλους τους ανθρώπους κάτι έχουμε να αποκομίσουμε. Έτσι και με τους συγγραφείς. 

18. Πείτε κάτι που θα θέλατε να ξέρει για εσάς το αναγνωστικό κοινό. 
Απ: Αγαπώ τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να γράψω ένα τόσο σκληρό αλλά και τόσο τρυφερό βιβλίο ταυτόχρονα. Κλείνοντας θέλω να σας πω πως μέρος της συγγραφής του βιβλίου έχει αναλάβει η καλή μου φίλη, συνεργάτιδα και επιτυχημένη συγγραφέας Evie Pride και την ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή της σε αυτό το μοναδικό βιβλίο. Να αγαπάτε τα λάθη και τα πάθη σας. Και μην ξεχνάτε όλα είναι μία κίνηση. Να κάνετε πάντα τη σωστή. 

Σας ευχαριστώ πολύ K.A

Περίληψη Βιβλίου: Η Μυρτώ μια γυναίκα με όνειρα που καταλήγουν σε εφιάλτη. Ο Αντώνης ένας άντρας με προκαθορισμένο μέλλον . Ο Νικόλας παγιδευμένος στο ορμητικό ποτάμι του έρωτα . Ο Φάνης εγκλωβισμένος στον ίδιο του τον εαυτό . Τέσσερις άνθρωποι που η ζωή τους φέρνει κοντά , πρέπει να παλέψουν ανάμεσα στην αλήθεια , το ψέμα και τον χρόνο που σίγουρα έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα .

Ακολουθούν αποσπάσματα του βιβλίου της. 

«Κοίτα το φεγγάρι... μπορείς να το δεις;» Τη ρώτησα μέσα από τα αναφιλητά μου «Μπορώ» μου απάντησε εκείνη χαμηλόφωνα. «Ότι και αν γίνει αυτό θα υπάρχει να μου τον θυμίζει. Ακόμα και αν πάψουμε να υπάρχουμε αυτό θα είναι εκεί. Θα βγαίνει κάθε βράδυ και ας μη του λέω καληνύχτα. Θα κάνει τη βόλτα του την ίδια ώρα χωρίς να μπορώ να μοιραστώ τα όνειρά μου». Έκλαιγα πολύ.. Πονούσα μέσα μου και μαζί με την καρδιά μου πονούσε και το σώμα μου.. Είχα δώσει τέλος σε κάτι που με έκανε να ζω.
Εκείνος..ο στυγερός δολοφόνος της ψυχής μου.. Εκείνος που προσευχήθηκα να μη ζήσει..να μην αναπνέουμε τον ίδιο αέρα. Eκείνος που όπλισε το χέρι μου με το μαχαίρι και δηλητηρίασε το αίμα μου ..Εκείνος ο μικρός και τιποτένιος άνθρωπος. Εκείνος.. ο μεγάλος θάνατος μου.
«Θυμάσαι τις ευχές;» τη ρώτησα.. « Έκανα πολλές και λες και ήταν όλες για να συναντήσω εκείνον. Είναι σαν να τον ξέρω από πάντα, σαν μια αόρατη κόκκινη κλωστή να με δένει μαζί του που σίγα σιγά κονταίνει και μας φέρνει όλο και πιο κοντά».
Τα δάκρυα μου άρχισαν να τρέχουν ανεξέλεγκτα. Φοβόμουν το αύριο. Ένα αύριο χωρίς αυτόν. Ένα αβέβαιο ξημέρωμα, έτρεμα στην ιδέα της νύχτας που δεν θα με έβρισκε μαζί του. Πληγωνόμουν που κάποιο πρωί δεν θα μπορούσα να του πω καλημέρα. Αν ήταν αυτό το τίμημα του δικού μου έρωτα και έπρεπε να το πληρώσω δεν με ένοιαζε, αρκεί να το ζούσα. Έστω για λίγο ακόμα. Μια νύχτα ακόμα..

MEA CULPA ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Εκδόσεις Αέναον - Aenaon Publications



3 σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/22 1:58 μ.μ.

    η συγκεκριμένη είναι ψευτρα και απατεωνισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως σίγουρα μου κάνει εντύπωση ότι το βιβλίο για το οποίο μού έδωσε συνέντευξη δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/23 4:57 π.μ.

    Μεγάλη απατεωνισσα ..προσοχή μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (18) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (401) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (153) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (28) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (1) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (257) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (241) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (20) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (27) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (2) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (44) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (37) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)