Το ελληνικό τραγούδι με παραδοσιακές ρίζες που έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες

Η ελληνική μουσική παράδοση είναι ζωντανή, είναι εδώ και θριαμβεύει. Επιπλέον γίνεται και viral. Ένα τραγούδι που από το πρώτο του άκουσμα, μόνο θετικές εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέσα σε τρεις μέρες, από τη μέρα που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Youtube, το εν λόγω τραγούδι έφτασε τις 2.000.000 προβολές.

Ο λόγος γίνεται για το νέο τραγούδι της Μαρίνα Σάττι, ένα κορίτσι που γνώρισα, μέσα από τη μοναδική επανεκτέλεση του τραγουδιού "Θα σπάσω κούπες". Το τραγούδι λέγεται "Μάντισσα", και το υπογράφει ο δικός μας, ο Θρακιώτης και Αλεξανδρουπολίτης, o Μιχάλης των Stavento ενώ η μουσική ανήκει στην ίδια την τραγουδίστρια.

Ένα τραγούδι διαφορετικό και μοναδικό, από όσα έχουμε ακούσει αλλά και έχουμε δει, αφού ακόμα και για το videoclip, δεν υπάρχουν λόγια. Ένα τραγούδι με στοιχεία από τη θρακιώτικη παράδοση, μιας που η γκάιντα ακούγεται στο background, μέσα σε λίγες μέρες, κερδίζει το περισσότερο ελληνικό κοινό. Ένα τραγούδι με πολλές θετικές κριτικές. Ερμηνευμένο από μια μαγική φωνή. 

Το τραγούδι βρίσκεται πρώτο στις τάσεις του Youtube, και όχι άδικα. Ερμηνευτικά και μουσικά, το τραγούδι ανήκει σε άλλο επίπεδο. Το videoclip έγινε στους δρόμους της Αθήνας με την Μαρίνα Σάττι, να παίρνει την παρέα της και να μας ξεσηκώνει, ευχάριστα. 

Η τραγουδίστρια αποδεικνύει περίτρανα, πως με τη φωνή της, μπορεί να μας κερδίσει. Ντυμένη απλά, χωρίς να προκαλεί, κάνει αυτό που αγαπά και καταφέρνει να κάνει τη διαφορά. Μετά τις "Κούπες" που κοντεύουν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο Youtube..έρχεται να σαρώσει η "Μάντισσα".

Γιατί? Γιατί είναι ένα τραγούδι που βασίζεται στην μοναδική ελληνική δημοτική μουσική παράδοση!!!

Δυναμώστε την ένταση και ακούστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.