ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αυγούστου 01, 2018


Από τις 25 Μαΐου 2018 μπαίνει επίσημα σε εφαρμογή σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ένας νέος νόμος, ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων, γνωστού και ως General Data Protection Regulation (GDPR). Εδώ μπορείτε να δείτε ακριβώς τι αφορά ο Κανονισμός αυτός.


Αγαπητοί αναγνώστες και επισκέπτες αυτής της σελίδας

Με αφορμή τις τελευταίες ανανεωτικές αλλαγές στη σελίδα και την κατοχύρωση domain,  υπό τις απαιτήσεις του GDPR, θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως τα μόνα προσωπικά δεδομένα που καταγράφονται, είναι το όνομα ή ψευδώνυμο που θα δώσετε κατά το σχολιασμό, η διεύθυνση e-mail σας. Επίσης, κατά το σχολιασμό των άρθρων είναι ορατή και η φωτογραφία ή το avatar σας!

Επιλέγοντας λοιπόν, να σχολιάσετε στη σελίδα μου, θα υποθέσω ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου (Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) και έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας. 

Εάν δεν συμφωνείτε με το περιεχόμενο, παρακαλώ μην αφήνετε προσωπικά στοιχεία σε αυτό το ιστολόγιο.

Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλο το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου και συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Δεδομένων της ΕΕ.


Περιεχόμενο ιστολογίου:

Αγαπητοί αναγνώστες, στη προσωπική μου σελίδα θα βρείτε τις δικές μου στιγμές. Συγκεκριμένα:

 1. Δικά μου άρθρα ή/και αφιερώματα
 2. Απόψεις μου σε κυκλοφορίες παλιών και νέων βιβλίων, ταινιών και θεατρικών παραστάσεων.
 3. Προτάσεις που αφορούν, βιβλία, ταινίες και ότι άλλο προκύψει
 4. Φωτογραφίες και video που προέρχονται είτε από προσωπικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις είτε από άλλα site & blog που επισκέπτομαι συχνά, πάντα με αναφορά προς αυτά.
 5. Το blog αυτό αποτελεί μια ερασιτεχνική προσπάθεια, όποιος θίγεται με κάποιο θέμα-ανάρτηση-φωτογραφία-video , να επικοινωνήσει μαζί μου
 6. Τα προσωπικά κείμενα, οι φωτογραφίες και γενικά οτιδήποτε δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του blog μου... που διέπεται από την άδεια Creative Commons και από άλλες άδειες Πνευματικών Δικαιωμάτων. Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του μπλογκ, με σαφή αναφορά στην αρχική πηγή τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων
  

  1. Δεν είμαι ειδικός ούτε κριτικός Κινηματογράφου/Βιβλίων. Απλά εκφέρω την προσωπική μου γνώμη-κριτική στο οτιδήποτε ανεβάζω και σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Οτιδήποτε ανεβάζω μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο άλλος να συμφωνεί πάντα με αυτά που γράφω
  2. Γράφω τις κριτικές και τις προτάσεις και οτιδήποτε άλλο επειδή μου αρέσει
  3. Δεν διαφημίζω οτιδήποτε
  4. Δεκτά όλα τα σχόλια
  Από το Blogger.