Η Όλγα Βενετσιάνου "Μπορεί"


Η ιδιαίτερη φωνή της, η αξιοπρεπής παρουσία της αλλά και η ζωντάνια της Όλγας Βενετσιάνου την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως μέσα από την ομάδα του DREAM SHOW 1. Η Κερκυραία Όλγα ξεκίνησε το τραγούδι σχεδόν τυχαία πριν από τέσσερα χρόνια, όταν πήρε το μικρόφωνο στα χέρια της και αμέσως της έγινε πρόταση, παρόλο που μέχρι τότε ήταν πρωταθλήτρια στο καράτε! Το 2006 πέρασε άνετα στην οντισιόν για τα νέα ταλέντα του Dream Show 1 και φυσικά έφτασε μέχρι την τελική τετράδα! Το χαμογελαστό κορίτσι με την καταπληκτική φωνή γρήγορα κέρδισε τη συμπάθεια κοινού και κριτών με τις ερμηνείες της σε όποιο τραγούδι είχε κληθεί να τραγουδήσει. Τo καλοκαίρι του 2006, ο Νίκος Αντύπας και η Ελεάνα Βραχάλη της έκαναν πρόταση να γράψουν τραγούδια για τη φωνή της και... όταν ένας τόσο καταξιωμένος συνθέτης και μια στιχουργός με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της ετοιμάζουν τον πρώτο προσωπικό σου δίσκο....Το 2007 η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Πες μου να μείνω εδώ" κυκλοφορεί από τη δισκογραφική IMPACT MUSIC. 

Η Όλγα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Μαρινέλλα, Α. Ρέμο, Τ. Ζαχαράτο, Βάνα Μπάρμπα, Σοφία Βόσσου, Μαίρη Λίντα, Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη, Ρένα Κουμιώτη και με πολλούς ακόμα καταξιωμένους καλλιτέχνες. 

Η Όλγα Βενετσιάνου επανέρχεται το 2011 με νέο τραγούδι το "Μπορείς", μία pop-rock μπαλάντα σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση. «Μπορείς»..λοιπόν να νομίζεις ό, τι όσα κάνεις και θέλεις να αποκτήσεις σε πάνε μπροστά... αλλά η ουσία είναι μέσα μας»

Ακούστε το τραγούδι "Μπορείς" μόνο από εδώ.

__________________________________________________________ 
Το blog αποτελεί μια ερασιτεχνική προσπάθεια όπου εκφέρεται καθαρά η προσωπική μου άποψη. Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του blog, με σαφή αναφορά στην αρχική πηγή τους. Ότι δημοσιεύετε σ΄αυτή τη σελίδα είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog Οι Δικές μου Στιγμές Copyright © 2010 XP All rights reserved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.