Πρόδρομος Καθηνιώτης

Ο Πρόδρομος Kαθηνιώτης, ήταν από τα παιδιά που γνωρίσαμε στα πρώτα reality τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης (Big Brother). Εκμεταλλευόμενος τη δημοτικότητά που απέκτησε μέσα από το reality ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή. Έτσι κι αλλιώς εκτός της δημοσιότητας που είχε, φωνή καλή διέθετε, η Heaven ευχαρίστως τον δέχθηκε στις τάξεις της, τι άλλο χρειαζόταν για να μπει στο χώρο; Μόνο που δεν τον προώθησαν και δεν τον στήριξαν όσο θα έπρεπε. Εν πάσει περίπτωσή, ο ίδιος κυκλοφόρησε 3 προσωπικούς δίσκους, οι οποίοι έκαναν μεγάλη επιτυχία-κυρίως οι 2 πρώτοι. 

Το "Κοίτα με στα μάτια" συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο "Καθαρός Ουρανός" και είναι ένα τραγούδι το οποίο από την αρχή ξεχώρισα μαζί με το ομώνυμο αλλά και το "Δε με ρίχνεις", το οποίο τώρα τελευταία παίζει πολύ σε κάποια μέρη που συχνάζω. Για αυτό είπα να κάνω ένα διαφορετικό upload στο youtube. Καλή ακρόαση.
*Και για όσους δεν έχουν ακούσει τα τραγούδια του υπόλοιπου δίσκου και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού τους παραθέτω το link για να το κατεβάσουν και να το ακούσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.