ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ....

Εδώ και καιρό και μετά από αρκετά μηνύματα,που έλαβα τα τελευταία χρόνια, που ήρθατε σε επαφή μαζί μου, μαζεύω όλες τις απορίες και ερωτήσεις που μου έχετε κάνει σε μια σελίδα. Στο τέλος της σελίδας αυτή αφήνω ανοιχτή τη φόρμα για τα σχόλια σας σε περίπτωση που θέλετε να θέσετε νέες ερωτήσεις.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για την ανάκριση. Στις παρενθέσεις αναγράφω τη χρονιά, που μου έγινε η ερώτηση. Στο τέλος αναφέρω μόνο τα ονόματα, χωρίς τα e-mail. Εσείς ξέρετε ποιοι είστε. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ…..ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ.
Πως και πότε ξεκίνησες το blog σου; (2016)
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010, όπου από περιέργεια και μόνο, άνοιξα το blog με τίτλο εξ αρχής «Memories» όπου κι ανέβαιναν πληροφορίες για τα τραγούδια που είχαν ανέβει νωρίτερα στο YouTube στο κανάλι μου. Από το 2012, μετά από παρακίνηση του βιβλιοπώλη μου αλλά και τα πρώτα σχόλια σε αναρτήσεις, το όνομα και ο σκοπός του ιστολογίου αλλάζει. Πλέον το blog αποκτά ταυτότητα, σκοπό και όνομα «Οι Δικές μου Στιγμές». 

Πως κατέληξες στον τίτλο του blog «Οι Δικές μου Στιγμές»; (2017)
Από το 2010 μέχρι και το 2012 ο τίτλος του προσωπικού μου ιστολογίου άλλαξε αρκετές φόρες όνομα. Από «Memories» σε «Είναι Στιγμές» και από «Είναι Στιγμές» στο «Οι Δικές μου Στιγμές». Ο τελευταίος ήταν πιο αντιπροσωπευτικός μιας που στο blog μου καταθέτω τα δικά μου κείμενα, τις δικές μου σκέψεις, τις δικές μου κριτικές σε βιβλία και ταινίες, τις δικές μου φωτογραφίες, τις δικές μου γνώσεις πάνω στη μουσική (βλέπε πχ παρτιτούρες για μπουζούκι) και άλλα πολλά δικά μου. Σαφώς και αναδημοσιευμένες αναρτήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν ,γίνεται αναφορά πάντα στην αρχική πηγή. 

Ένα blog σαν όλα τ΄άλλα; (2016)
Ναι πλέον όλοι έχουν blog. Γιατί όχι κι εγώ; Άλλωστε είναι γεγονός ότι με το blogging ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Επιπλέον το blog είναι ένας προσωπικός χώρος που ο καθένας μπορεί να πει και να μοιραστεί ότι θέλει κα όπως θέλει, ένας χώρος που μπορεί να συνομιλήσει με άλλους ανθρώπους που πιθανόν να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, σκέψεις, προβληματισμούς. 

Σε ποιον ανήκει το blog «Οι Δικές μου Στιγμές»; (2016)
Η υπογραφή του XP στις αναρτήσεις του blog, δεν είναι ψευδώνυμο. Είναι τα αρχικά του ονοματεπώνυμου Χυτούλα Παπάζογλου. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται το όνομα – προέρχεται από το όνομα Χρήστος, αναγραμματισμός από το Χρήστουδα (όπως έλεγαν στα χωριά στη Θράκη) –στον Βόρειο Έβρο είναι ολίγον γνωστό αφού το όνομα έχει ρίζες από τα χωριά Σοφικό και Φυλακτό. Περισσότερα για μένα μπορείτε να δείτε εδώ

Γιατί κάποιος να διαβάσει το blog; (2015)
Πλέον και μετά από 5 χρόνια στη blogόσφαιρα, όπως αποκαλούν οι περισσότεροι, το blog μου έχει πλούσια θεματολογία που αφορά το βιβλίο, την τηλεόραση, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό, συνταγές και άλλα πολλά σε ένα ειδικά όμορφο διαμορφωμένο και σχεδιασμένο χώρο, οικείο για όλους. Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε στις Δικές μου Στιγμές. Επιπλέον υπάρχουν άτομα που γράφουν σε αυτό. Τέλος υπάρχει και συνεργασία με αθηναϊκή ιστοσελίδα από την οποία αναδημοσιεύονται αναρτήσεις μου σχετικά με το βιβλίο, που το θεωρώ στα συν. 

Μια περιγραφή για το blog σου; (2016)
Οι Δικές μου Στιγμές…..δεν είναι προσωπικές. Πλούσια θεματολογία, με ενδιαφέροντα άρθρα, αφιερώματα, οπτικοακουστικό υλικό. Κριτικές και Προτάσεις βιβλίων/ταινιών, συνταγές, tips κ.α 

Πως προέκυψε συνεργασία με την ιστοσελίδα all4fun; (2015)
Κατά τύχη…Σε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν και αυτό της Αλεξίας Βλαράς. Με είχε ρωτήσει για ένα βιβλίο στο οποίο είχα γράψει κριτική. Στο τρίτο μήνα μου πρότεινε αν με ενδιέφερε να κάνω ένα άρθρο ή ένα από αυτά τα ΄΄έτοιμα΄΄ του blog μου και να της το στείλω ώστε να το κοινοποιήσει. Έχοντας διαβάσει και αρκετά βιβλία εκείνο το διάστημα, ως υπεύθυνη που ήταν για τη στήλη ΒΙΒΛΙΟ, έγραφα κριτικές και τις δημοσίευε πριν καν τις δημοσιεύσω στο ιστολόγιο μου. Κατά καιρούς δημοσιεύονται κριτικές μου αλλά και συνταγές στη σελίδα του all4fun

Χάρηκα επιπλέον για τη γνωριμία μου μαζί της καθώς και με έναν από τους διαχειριστές του site. Και φυσικά στα σχέδια μου είναι ένα ταξίδι στην Αθήνα για να τους συναντήσω. 

Έχεις έρθει σε επαφή με τους αναγνώστες σου; (2016)
Ναι φυσικά….μέχρι στιγμής τα σχόλια όλων είναι θετικά, μιας που έχουν βρει "κάτι" σε αυτό το blog μου. Η φόρμα επικοινωνίας είναι πάντα ανοιχτή και έχω μιλήσει με αρκετούς αναγνώστες μου. Το ευχαριστώ από κάποιους που τους έδωσα τη δυνατότητα να διαβάσουν ηλεκτρονικά βιβλία, ήταν μοναδικό. Δυστυχώς όμως αυτό τελείωσε. Παρόλα αυτά κάποιοι δείχνουν ότι ακόμα με διαβάζουν παρά το γεγονός ότι η στήλη από την οποία αναδείχτηκε το ιστολόγιο μου έχει κλείσει….και τους ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου. 

Πως είναι η καθημερινότητα σου με το internet; (2015)
Για την ακρίβεια δεν είμαι όλη την ώρα στο internet. Δεν ξοδεύω πάνω από μία ώρα το πολύ μιάμιση ημερησίως. Αρχικά περισσότερο μπαίνω για να ακούσω μουσική και να δω τις νέες κυκλοφορίες. Μετά θα δω τα e-mail μου, θα ενημερωθώ για την επικαιρότητα διαβάζοντας διάφορα άρθρα, να δω αν υπάρχει κάτι σχετικό με το επάγγελμα μου, να μπω στο Instagram, να μπω στο Facebook και τέλος να δω την επισκεψιμότητα της ημέρας στο blog μου και τυχόν σχόλια ώστε να απαντήσω άμεσα. 

Ποια είναι η αγαπημένη σου ανάρτηση και ποια η στήλη από το blog σου; (2017)
Αγαπημένη στήλη σαφώς και είναι για το βιβλίο, Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ, όπου εκεί υπάρχουν όλα είτε κριτικές είτε βιβλιοπροτάσεις είτε και αφιερώματα σχετικά με το βιβλίο. 

Τώρα για αγαπημένη ανάρτηση, δυσκολεύομαι να σου πω. Αλλά θα σου πω. Το αφιέρωμα που έκανα με τις Λατινοαμερικάνικες παρέες που μεγαλώσαμε μαζί τους. Γύρισα πίσω στα παιδικά μου αλλά και σχολικά χρόνια και θυμήθηκα πολλά. 

Η στήλη «Βιβλία σε pdf» θα ανοίξει κάποια στιγμή ξανά; (2016)
Όχι δυστυχώς η σελίδα δε θα ξανά ανοίξει. Άλλωστε πλέον έχω διακόψει συνεργασία με τα άτομα και τη σελίδα που μου έστελναν, οπότε αυτό συνεπάγεται ότι από αρχές Σεπτέμβρη του 2016 διακόπτεται οριστικά η αποστολή βιβλίων καθώς έχουν κατέβει και από την πλατφόρμα του Google Drive αλλά και από το Dropbox. 

Από AVON, λόγω και της στήλης που έχεις, ποιο προϊόν θα πρότεινες; (2016)
Αναλόγως το φύλο. Σίγουρα θα πρότεινα τα αφρόλουτρα ανεξαιρέτως φύλου. Σε έναν άντρα την κολώνια Black Suede καθώς και τα αφτερσέιβ. Σε μια γυναίκα είναι λίγο δύσκολο. Οι κρέμες χεριών και τα σαμπουάν από τη σειρά Advance Techniques.

Υπάρχουν θέματα με τίτλους, που θα δούμε στο μέλλον; (2016)
Ερώτηση να φανταστώ για τα μελλοντικά σχέδια-θέματα του blog. Ναι υπάρχουν αρκετά. Σε τίτλους αναφέρω επιγραμματικά: Η εποχή της βιντεοκασέτας, Ελληνικά βιβλία που μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, Παρτιτούρες για μπουζούκι #7, Ελληνικές σειρές που άφησαν εποχή στην ελληνική tv, Κριτικές βιβλίων για το 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Hi-5: Το πρώτο γυναικείο girl band στην Ελλάδα. Καθώς και ο πρώτος διαγωνισμός giveaway.

Όλα τα ιστολόγια που παρακολουθώ όταν έχουν ξεπεράσει τις προβολές των 50.000 πραγματοποιούν κάποιο διαγωνισμό, αποκαλούμενο ως GIVEAWAY. Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι και από εδώ; (2016)
Έχει προγραμματιστεί ένας τέτοιος διαγωνισμός μέχρι το τέλος του 2016. Συγκεκριμένα το Νοέμβρη το 2016 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο GiveAway. Τα δώρα δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα ούτε και το πόσοι θα είναι οι τυχεροί. Μείνετε συντονισμένοι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν e-mail κρατημένα με όσους συνομιλώ κατά καιρούς, στους οποίους και θα αποσταλεί προσωπική πρόσκληση.

Τα βιβλία στα οποία παρουσιάζεις κριτικές σου, είναι αγορασμένα/δανεισμένα ή συνεργάζεσαι με εκδοτικούς; (2018)
Στην πλειοψηφία, τα βιβλία που παρουσιάζω την άποψη μου είναι είτε αγορασμένα είτε τα έχω δανειστεί. Σε κριτικές μου, κατά καιρούς, αναφέρομαι αν το βιβλίο που παρουσιάζω το έχω δανειστεί από κάποιον φίλο. Κάπως έτσι άλλωστε γνώρισα και τον Δημήτρη Σίμο και τα Βατράχια του, ασχέτως με το αν μετά πήγα και το αγόρασα για να το έχω στη συλλογή μου. Από τότε που άρχισα τους διαγωνισμούς ωστόσο ήρθαν εντελώς ανέλπιστα και κάποιες συνεργασίες με εκδοτικούς. Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο υποσέλιδο, στις συνεργασίες, μπορεί κανείς να δει με ποιους εκδοτικούς συνεργάζομαι. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος εδώ και δύο χρόνια, στηρίζουν τη σελίδα, πάντα ωστόσο εφόσον θελήσω εγώ η ίδια κάποια βιβλία. Το τελευταίο διάστημα άλλοι τρεις εκδοτικοί έχουν προστεθεί σε αυτές τις συνεργασίες: Εκδόσεις Πηγή, Εκδόσεις Λυκόφως και Εκδόσεις Έσοπτρον.  
    
Οι ερωτήσεις έγιναν από:
Μαρία-Στέλλα (Ζάκυνθος)
Χρήστος (Αθήνα)
Γιώτα (Ξάνθη)
Στέφανος (Ρόδος)
Βάγια (Χανιά)
Πέτρος (Κως)
Σοφία (Ιωάννινα)


Αν θέλετε κι εσείς να μου αφήσετε και να δείτε την ερώτηση σας δημοσιευμένη, στείλτε μου μήνυμα μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

«Μένουμε σπίτι» (28) #Hashtag (7) #psichogiosbooks (43) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (93) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (52) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Αποκλειστικά (28) Απόκριες (2) Απολογισμός (3) Αυτοβελτίωση (5) Αφιέρωμα (25) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (321) Βιβλιονέα (25) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (3) Γλυκιές Αμαρτίες (16) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (21) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (127) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (14) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (44) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελληνικές Σειρές (3) Ελληνική Λογοτεχνία (141) Ελληνικός Κινηματογράφος (16) Ενημερωτικά (8) Ευ Ζην (6) Εύκολα και Γρήγορα (9) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (19) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (212) Ημερολόγιο (12) Θεατρικό έργο (1) Θέατρο (31) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτικη ποίηση (7) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (31) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (9) Κριτικές (196) Κριτικές Ταινιών (117) Κυρίως Πιάτο (4) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (4) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (13) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (29) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (9) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (130) Ξένη Λογοτεχνία (53) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (15) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (12) Περί ορέξεως (29) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (13) Προ(σ)κλήσεις (9) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (91) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (7) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (14) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (35) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (77) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (24) Τα Κείμενα μου (118) Ταινίες (126) Ταξίδια (12) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (21) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (1) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (120) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (74) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Υγεία (25) Φωτογραφία (26) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (21) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (21) Χρονομπαούλο (9) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (20) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (8) Blogαλλαγές (7) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Coffee and Breakfast (3) Comenius (1) Comics (1) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (25) GlutenFree (1) Goodreads (1) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (8) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (59) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (13) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (132) MovieOnDVD (12) MovieOnline (14) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (57) Netflix (24) NetflixReview (24) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p.Άγκυρα (2) p.ΑΓΡΑ (1) p.ΑΕΝΑΟΝ (8) p.Ανάτυπον (5) p.ΑΝΙΜΑ (1) p.Αύρα (2) p.Βακχικόν (3) p.Βάρφη (3) p.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) p.ΔΙΟΠΤΡΑ (25) p.Ελκυστής (1) p.Ελληνική Πρωτοβουλία (3) p.ΕΞΗ (1) p.ΕΣΟΠΤΡΟΝ (1) p.ΖΕΝΙΘ (2) p.Θύραθεν/Επιλογή (1) P.ΙΚΑΡΟΣ (5) p.ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (2) P.ΚΕΔΡΟΣ (1) p.ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ (45) p.ΛΙΒΑΝΗ (8) p.Λυκόφως (21) p.ΜΑΤΙ (1) p.ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (29) p.ΜΙΝΩΑΣ (1) p.ΟΞΥ (4) p.ΟΣΤΡΙΑ (4) p.Παπαδόπουλος (1) p.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) p.ΠΑΤΑΚΗ (5) p.Πηγή (43) p.ΠΝΟΗ (6) p.Σαιξπηρικόν (1) p.ΣΙΔΕΡΗΣ (4) p.Υδροπλάνο (4) p.Φίλντισι (3) p.ΨΥΧΟΓΙΟΣ (82) p.ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) p.Anubis (3) p.Bell (25) p.Key Books (1) p.McRiver Publications (1) p.Nightread (7) p.Opera (1) p.Polaris (1) p.Printa-Ροές (1) p.Sanofi-Aventis (1) p.Workshop (1) Photo-A-Day (15) playlist (9) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (22) Top 5 (26) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (24) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (130)