"Είμαστε όλοι Έλληνες"ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Mε το σύνθημα "Είμαι και εγώ Έλληνας" έγιναν σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η ελληνική μουσική και το κλασικό πλέον ΣΥΡΤΑΚΙ, που χόρεψαν δεόντως οι διαδηλωτές. 

Στο Παρίσι, το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία του Τροκαντερό, γνωστή ως πλατεία των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων». Συγκεντρώσεις έγιναν επίσης στο Βερολίνο, το Μόναχο και την Κολωνία. Στο Λονδίνο η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από την πρεσβεία της Ελλάδας.

Κινητοποίηση και στη Νέα Υόρκη στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», τονίζεται.

Στον μπλογκ http://jesuisgrec.blogspot.com Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι και εγώ Έλληνας».

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.