3 χρόνια στο YouTube!!!

30 Μαρτίου 2010. Από απλή περιέργεια και τίποτα παραπάνω φτιάχνω ένα κανάλι στον πιο δημοφιλή μέχρι και σήμερα διαδικτυακό τόπο, το YouTube που επιτρέπει τη μεταφόρτωση (upload), την αναζήτηση και την αναπαραγωγή βίντεο ταινιών και μουσικής. Μετά από λίγους μήνες στο "ξεχασμένο" κανάλι μου, και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή το χρησιμοποιούσα μόνο για σχόλια και like σε άλλα τραγούδια άλλων καναλιών αποφασίζω να ανεβάσω ένα στιγμιότυπο της παραστάσης του ΠΣΠΧ ¨Ο Έβρος¨ με θέμα την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Δεν περίμενα να συγκεντρώσει και πολλές προβολές και λιγάκι τα είχα παρατήσει.  Βλέπω ότι έχω αρχίσει να έχω και 3 συνδρομητές μόνο με ένα βίντεο. Από τότε, τον Ιούλιο του ΄10 το χρησιμοποιώ περισσότερο και φυσικά να ανεβάζω τραγούδια και βίντεο τα οποία έχω μόνο εγώ στην κατοχή μου.

30 Μαρτίου 2013. Τρία χρόνια μετά έχοντας 42 μεταφορτώσεις βίντεο, 55 συνδρομητές, 188.801 προβολές απλά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έχω κάνει. Ένα κανάλι με ότι να ναι βίντεο από την παραδοσιακή μουσική, σπάνια τραγούδια καλλιτεχνών μέχρι και live εμφανίσεις από συναυλίες στις οποίες έχω παρευρεθεί. Και συνεχίζω...να τα μοιράζομαι μαζί σας. 

Σας ευχαριστώ που στηρίζεται το κανάλι μου με τις προβολές & τα σχόλια σας...
Να είστε καλά!!!

__________________________________________________________ 
Το blog αποτελεί μια ερασιτεχνική προσπάθεια όπου εκφέρεται καθαρά η προσωπική μου άποψη. Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του blog, με σαφή αναφορά στην αρχική πηγή τους. Ότι δημοσιεύετε σ΄αυτή τη σελίδα είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog Οι Δικές μου Στιγμές Copyright © 2010 XP All rights reserved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.