ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ιανουάριος - Η Γοργόνα του Φάρου

Είναι γεγονός ότι ο μήνας Ιανουάριος έκανε την εμφάνιση του, με χιονοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.Το φαινόμενο "Αριάδνη", κατέκλυσε και την πόλη μου, δημιουργώντας ωστόσο και πολλά προβλήματα. Για πρώτη φορά στα 27 χρόνια μου, είδα τόσο πολύ χιόνι σε σημείο να το διασκεδάζω από τη μία πλευρά αλλά και σε σημείο να με κουράζει από την άλλη. Φυσικά οι φωτογραφίες στα χιόνια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις δικές μου φωτογραφικές στιγμές - δύο από αυτές υπάρχουν και στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram.

Στις 14 Ιανουαρίου, μια ευχάριστη έκπληξη, μας περίμενε όλους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Μια όμορφη από χιόνι γοργόνα βρέθηκε καθισμένη σε ένα παγκάκι στη πλατεία του φάρου να ατενίζει το θρακικό πέλαγος . Η φωτογραφία με την "γοργόνας της Αλεξανδρούπολης" ή αλλιώς "Γοργόνα του Φάρου" έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα αν και στο τέλος της ίδιας της μέρας, μέσα στο βράδυ, άγνωστοι κατέστρεψαν χωρίς λόγο αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα.

Δημιουργός αυτού του αριστουργήματος από χιόνι είναι ο Hemen Muhammad, γλύπτης και κάτοικος Αλεξανδρούπολης, Κουρδικής καταγωγής. Ο ίδιος μάλιστα προσκαλέστηκε από το δήμαρχο της πόλης, ώστε να συνεργαστούν τους καλοκαιρινούς μήνες, για νέα δημιουργήματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άμμο στις παραλίες μας.

Εμείς θα περιμένουμε για το επόμενο του δημιούργημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.