ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Αυγουστιάτικο Φεγγάρι

'
Ένα καλοκαίρι άστατο για φέτος....μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Φεύγει και μας αφήνει με ζέστες, που φέτος ήταν μετρημένες, όπως και τα μπάνια που έκανα!!!  Προσωπικά για μένα ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας που περίμενα να έρθει και να φύγει όπως όπως.... ώστε να βρω επιτέλους χρόνο να κάνω κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιοι να περιμένουν τον Σεπτέμβρη για να μπουν σε μια τάξη, σε ένα πρόγραμμα....εγώ περίμενα τον Αύγουστο. 

Βιβλία διάβασα πολλά, αν και κριτικές δεν έχουν ανέβει για όλα...έχουν μπει σε πρόγραμμα όμως. Συνεντεύξεις με συγγραφείς έκλεισαν... κάποιες έγιναν, οπότε στο προσεχές διάστημα, θα δημοσιευτούν, μιας που στον προγραμματισμό των αναρτήσεων που έκανα, θα ανεβαίνει, μια συνέντευξη το μήνα.  Επίσης η ταινία που περίμενα εδώ και καιρό, παίχτηκε στον κινηματόγραφο της πόλης μου, και την είδα και κριτική έγραψα εδώ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μαύρο Πύργο!!!

Ένας διαγωνισμός ολοκληρώθηκε...αυτός με δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου  «Τα Βατράχια» όπου ο νικητής ανακοινώθηκε εδώ κι ένας άλλος ανακοινώθηκε εδώ

Κάπου ενδιάμεσα, εκεί κοντά τον 15Αύγουστο, αναπόλησα στιγμές από το χωριό μου κι έκανα αναφορά για τα έθιμα που γίνονται, εδώ. Με αφορμή και την Παγκόσμια Μέρα Φάρων, σας γνωστοποίησα και την ιστορία του δικού μου Φάρου, του Φάρου της πόλης μου. Μια ανάρτηση που άρεσε σε πολλούς, όπως κατάλαβα από τα μηνύματα και τα σχόλια σας, που έλαβα. 

Ο Αύγουστος ήταν όμως κι ένας μήνας, που μετά από 2 χρόνια, είδαμε όλοι, το φεγγάρι κόκκινο. Ένα διαφορετικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Στα περισσότερα social media, οι Έλληνες χρήστες, βρήκαν την ευκαιρία, να απαθανατίσουν αρκετές φορές, αυτό το φεγγάρι. Ε τι εγώ θα έλειπα...εννοείται πως ήμουν κι εγώ σε αυτούς που το απαθανάτισα άπειρες φορές. Ιδού κι όλας!!!

Τραβήχτηκε από Nikon B500, χωρίς φίλτρο
Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, όσα σου έχω πει,
Αυγουστιάτικο φεγγάρι που `σαι σαν φωτιά
πού να πήγε πού γυρίζει
πες μου πού γυρνά, πού γυρνά 

Σ.ΡΟΚΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.