«Καράβι που ψάχνει στεριά» του Γιάννη Τσαρσιταλίδη

Με μια ταξιδιάρικη μελωδία, μια ιστορία αγάπης και… μια λύρα, επέλεξε να μας συστηθεί ο πολλά υποσχόμενος, με την τόσο μοναδική φωνή Γιάννης Τσαρσιταλίδης. «Καράβι που ψάχνει στεριά» είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, που υπογράφουν οι Αλεξανδρουπολίτες, Κωνσταντίνος Κόλλιας, σε μουσική και Πασχάλης Μπούρας, σε στίχους. 

Κι όταν όλα αυτά δένουν τόσο αρμονικά με φόντο τα πανέμορφα τοπία της Σαμοθράκης και τον επιβλητικό φάρο της Αλεξανδρούπολης, τότε το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τεκτονίδη, πραγματικά κλέβει την παράσταση.

Το αποτέλεσμα άγγιξε την σπουδαία βιρτουόζο του ακορντεόν και συνθέτη Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια, η οποία έχει δείξει ποικιλοτρόπως την ευαισθησία της για το νησί της, αλλά και προς τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, βοηθώντας τους έμπρακτα και ουσιαστικά.

Έτσι αποδέχτηκε τη πρόταση συνεργασίας από τους Θρακιώτες δημιουργούς και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα κυκλοφορήσει επίσημα από την δισκογραφική της εταιρία την Zoe Music Ltd.

H μίξη και το mastering έγινε από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή κι έπαιξαν οι μουσικοί: Κάλλιας Κωνσταντίνος - Κιθάρα/Μπάσο/Πιάνο, Γιάννης Τσαρσιταλίδης- Λύρα, Ηλίας Κακαλής - Μπεντίρ/Κρουστά.


Επίσης συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ οι: Ραφαέλα Βερίδου, Καρίπης Κωνσταντίνος, Βασίλης Αλεξίου ενώ σημαντική βοήθεια δόθηκε από τον Μανώλη Καλπανίκο και από την Ρένα Δαλάκογλου και το κατάστημα ρούχων Pin up.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Τσαρσιταλίδη, δυναμώστε και πείτε τις εντυπώσεις σας.

Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση της ανάρτησης τα site linknewsOpenMind.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.