Επανακυκλοφορούν οι «Εφιάλτες και παραμύθια» του Αντώνη Τουμανίδη


Είναι γεγονός, και το δημοσίευσε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στα social media. Οι «Εφιάλτες και παραμύθια» του Αντώνη Τουμανίδη, που τόσο αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό επανακυκλοφορούν σε νέα έκδοση, από τις εκδόσεις Αnubis, και συμπεριλαμβάνει ακόμη τρία παραμύθια της παιδικής μας ηλικίας. Τα παραμύθια ζωντανεύουν, ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τη γνωστή και σκοτεινή ματιά του ταλαντούχου συγγραφέα, Αντώνη Τουμανίδη. 

Το ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά των παραμυθιών συνεχίζεται...

Μια φορά και έναν καιρό... Κάπως έτσι ξεκινούν όλα τα παραμύθια. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει και το δικό μας παραμύθι. Μόνο που το δικό μας παραμύθι είναι διαφορετικό από όσα γνωρίζετε.

Συνήθως πιστεύουμε πως μόνο τα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια. Όμως κάποιοι ενήλικες κουβαλάνε αυτή την αγάπη μαζί τους για πάντα. Και κάτι ξυπνάει μέσα τους όταν ακούνε το Μια φορά κι έναν καιρό... Για αυτούς τους ενήλικες γράφτηκε αυτό το βιβλίο. 

Είκοσι έξι παραμύθια - στη Β΄ έκδοση προστέθηκαν τρεις νέες ιστορίες - αποκτούν τη μεσαιωνική σκοτεινή υπόσταση που έχασαν με τα χρόνια, μετατρέπονται σε αναγνώσματα ενηλίκων, όπως ήταν κάποτε, και παρουσιάζονται στο αναγνωστικό κοινό με μία εντελώς διαφορετική και νέα προσέγγιση. 

Τα παραμύθια ενηλικιώθηκαν και επέστρεψαν. Και πάντα θα επιστρέφουν.

"Οι «Εφιάλτες...» επιστρέφουν ξανά στα βιβλιοπωλεία!

Με ανανεωμένο εξώφυλλο, περιλαμβάνουν τρία νέα παραμύθια («Ρουμπελστίλτσκιν», «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», «Η Τραγική Ιστορία του Αμμάνθρωπου»)!

Βρείτε τους «Εφιάλτες και παραμύθια» εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.