10 ΧΡΟΝΙΑ «Οι Δικές μου Στιγμές» + GIFT BOX AVON

4 Ιαν 2020

10 ΧΡΟΝΙΑ «Οι Δικές μου Στιγμές»!!!
10 ΧΡΟΝΙΑ «Οι Δικές σας Στιγμές»!!!  

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όταν έφτιαχνα από περιέργεια, πριν 10 χρόνια, αυτή τη σελίδα θα έφτανα κάποια στιγμή, να κλείσω 10 ολόκληρα χρόνια στη blogόσφαιρα. Δεν ξέρω κι αν είναι όνειρο ώστε να μην ξυπνήσω. Αλλά μάλλον δεν είναι. 10 χρόνια....«Οι Δικές μου Στιγμές» έγιναν και δικές σας....και δεν ήταν προσωπικές.

Δέκα χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές, γνωριμίες, συνεργασίες και άλλα πολλά. «Οι Δικές μου Στιγμές» χάρη σε εσάς μπαίνουν αισίως στο 10 κύκλο ύπαρξης τους στο διαδίκτυο. Χάρη σε εσάς «Οι Δικές μου Στιγμές» έχουν ξεπεράσει και τις 530.000 προβολές, από τη μέρα της γέννησης τους. 

Όλα ξεκίνησαν το 2010, που όπως έχω ξαναπεί, η σελίδα άνοιξε από απλή περιέργεια και μόνο, χωρίς στόχους, επίσημο όνομα αλλά και θεματολογία. Από τότε μέχρι και το 2012, η σελίδα άλλαξε αρκετές φόρες όνομα, χωρίς ωστόσο να λείπουν μέσα της, οι....μικρές στιγμές!!! Στην ουσία, από το 2012 και μετά, η ενασχόληση μου με τη σελίδα έγινε πιο ενεργή και το όνομα που δόθηκε ήταν καταλυτικό. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο, έπαιξε το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου. Η κ.Φωτεινή και η κ.Έρρικα (από το Βιβλιοπωλείο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ), που με παρότρυναν στο να το αναπτύξω τη σελίδα ακόμα περισσότερο. Η σελίδα πλέον αποκτά ταυτότητα, σκοπό και όνομα «Οι Δικές μου Στιγμές».

10 χρόνια Οι Δικές μου Στιγμές». Δε θα πω πολλά για αυτά τα 10 χρόνια. Μπορώ να πω ότι τον φετινό χρόνο Οι Δικές μου Στιγμές» έρχονται με εκπλήξεις.....Κάθε μήνα και ένας διαγωνισμός. Κάποιοι από αυτούς θα τρέξουν εδώ, μέσω φόρμα συμμετοχής ενώ κάποιοι άλλοι θα τρέξουν στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram, γιατί με αυτόν τον τρόπο ευχαριστώ και τον εκδοτικό που συνεισφέρει. 

Στο χρόνο που έρχεται θα δείτε διαφορετικούς διαγωνισμούς (όχι μόνο με βιβλία) αλλά και διαφορετικές συνεντεύξεις. Στους διαγωνισμούς αυτούς, χορηγοί είναι καταστήματα της περιοχής μου, σε συνεργασία με τα οποία, φτιάξαμε κάποια κουτιά, ιδιαίτερα. Ναι πρόκειται για gift box διαγωνισμούς. Τουλάχιστον πέντε τέτοια κουτιά, θα δοθούν μέσω φόρμα συμμετοχής. Αλλά δε θα πω πολλά....διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να πάρετε μέρος για το πρώτο κουτί

Blogαλλαγές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Δικές μου Στιγμές ανανεώνονται, αυτή τη φορά, με λίγες αλλαγές. Οι περισσότερες αλλαγές έχουν γίνει αισθητές από την προηγούμενη χρονιά. Ας παρουσιάσω όμως τις αλλαγές στη σελίδα, που έγιναν.
____________________

Η πρώτη αλλαγή είναι στο header. Λόγω γενεθλίων, έχει προστεθεί ο 10ος χρόνος λειτουργίας του με την ευχή να διπλασιαστεί!!! 
____________________

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στο πρώτο μενού, πάνω από την κεφαλίδα (header) της σελίδας. Εκεί έχει προστεθεί η καρτέλα ΔΩΡΟΘΕΣΙΕΣ, όπου μπορεί κανείς να δει, τους επερχόμενους διαγωνισμούς και αναλυτικά τους νικητές προηγούμενων διαγωνισμών. 
____________________

Η τρίτη αλλαγή αφορά στο δεύτερο μενού και στην προσθήκη νέας στήλης. Στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ έχει προστεθεί μια νέα στήλη, τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ. Παιδικά βιβλία, που έχουν κάποιο νόημα, περνάνε ένα μήνυμα περί αξιών, διαφορετικότητας, διατροφής, υγείας κ.α
____________________

Η τέταρτη αλλαγή αφορά σε εξώφυλλα αναρτήσεων. Αυτά τα εξώφυλλα τα έχω αλλάξει πολλάκις. Αυτή τη φορά η αλλαγή γίνεται για σκοπούς οπτικής, της κάθε στήλης. 
____________________


Η πέμπτη αλλαγή αφορά στη γραμματοσειρά. Θα έχετε δει ότι έχει αλλάξει η γραμματοσειρά των κειμένων μιας ανάρτησης.  Και αυτή η αλλαγή έγινε λόγω βελτίωσης. 

** Κάποιες αλλαγές, ενδεχομένως να μην είναι ορατές από κινητό ή tablet, παρά μόνο από υπολογιστή. 

Κάθε χρόνο λοιπόν ανανεωμένος αέρας στη σελίδα....κάθε χρόνο σε επαφή μαζί σας. Συνεχίζουμε!!!


GIFT BOX AVON

Με αφορμή τα 10 χρόνια στη blogόσφαιρα, λοιπόν, «Οι Δικές μου Στιγμές» συμπληρώνουν έναν ακόμη χρόνο ζωής. Το πρώτο gift box, γίνεται σε συνεργασία με την AVON. Μετά από κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής ενώ τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα «Οι Δικές μου Στιγμές». Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας.

Αυτό το συλλεκτικό gift box, δεν έχει φύλο. Μπορεί να το αποκτήσει ο οποιοδήποτε. Αν είσαι γυναίκα, και δεν έχεις δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα, ήρθε η ευκαιρία σου. Αν πάλι είσαι άντρας, αυτό το gift box είναι μια καλή ευκαιρία, να κάνεις δώρο, στη σύντροφο σου ....ένα δώρο, που σίγουρα θα εκτιμήσει. Γιατί στην AVON, η ομορφιά υπάρχει μέσα σου! Ανάδειξε την!!!



Το συλλεκτικό gift box περιλαμβάνει: 

  • Σημειωματάριο και Εβδομαδιαίο Ημερολόγιο 2020 (Προϊόν για την υποστήριξη της Εκστρατείας Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού) 
  • Άρωμα σε Σπρέυ Pur Blanca 
  • Κρέμα Σώματος Far Away



Για να αποκτήσεις αυτό το συλλεκτικό gift box by Avon, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: 


  • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ
  • Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση (προαιρετικό αλλά θα το ήθελα έστω για ένα χρόνια πολλά!!!)


Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Σάββατο 04/01/2020 έως την Δευτέρα 20/01/2020. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Τρίτη 21/01/2020. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα έχει περιθώριο 7 ημερών για να στείλει μήνυμα, διαφορετικά το δώρο θα δοθεί σε επιλαχών.


Γενικοί όροι διαγωνισμού: 


  • Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι αποστείλουν τη συμμετοχή τους μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής. 
  • Έγκυρες Συμμετοχές. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο & e-mail) και να ακολουθήσουν τα βήματα που προβλέπονται. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών, ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη κατά χρονική σειρά. 
  • Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή. 
  • Διάρκεια Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 04/01/2020 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 20/01/2020, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). 
  • Τρόποι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως τη φόρμα συμμετοχής αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση. 
  • Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει το νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21/01/2020 και ώρα 10.30. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. 
  • Παραλαβή του Δώρου. Η παραλαβή του Δώρου θα γίνει μέσω ταχυδρομείου ή Elta Courier, στον τόπο διαμονής του νικητή. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα που διοργανώνει το διαγωνισμό. Επαναληπτική αποστολή στο νικητή γίνεται μόνο με έξοδα του νικητή. 
  • Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση ανάδειξης νικητή και παράδοσης του Δώρου και μετά καταστρέφονται. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται για την ταυτοποίηση των νικητών κατά τη διαδικασία της παράδοσης. 
  • Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. 


Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα: 

51 σχόλια

  1. Υπέροχος διαγωνισμός! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ! Χρόνια πολλά με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μεσημέρι, και καλή χρονιά. To blog, να τα εκατοστήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω 10 χρόνια....χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με την ευχή η σελίδα να μας κρατάει συντροφιά, για πολύ καιρό ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στο blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/20 5:01 π.μ.

    2020 Ευχές από μένα σε σας!Με εκτίμηση, Φαίη Δρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/20 6:00 π.μ.

    Χρόνια πολλά! Να συνεχίσεις δυναμικά με ωραία θέματα και νέες ιδέες! Καλή και δημιουργική χρονιά!! Βασιλική Αργυροπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελειι.Ευχαριστουμε.Καλη Χρονια.Χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά! Εύχομαι να έχετε υγεία και όρεξη για να συνεχίσετε την υπέροχη δουλειά στο blog σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και πολλά χαμόγελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το δώρο σας, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, το 2020 να είναι καλύτερο - σε όλα- από το 2019 για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστούμε πολύ για το καταπληκτικό δώρο 💗💗💗💗💗💗
    Καλη Xρονια και καλές γιορτές σε όλους 💗 🤶⛄🤶⛄🎁🎄⛄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά με υγεία!Ωραίο δώρο γιατί είναι συλλεκτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλή χρονιά,υπέροχο δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά με υγεία. Υπέροχο δώρο για την γυναίκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχο δώρο!! ευχαριστούμε!! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Amazing!!!!Καλή επιτυχία σε όλους!!Ευχαριστούμε Avon!!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!Χρόνια πολλά,καλή χρονιά,με υγεία,ευτυχία και πολλές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή Χρονιά, με ΥΓΕΙΑ...ΥΓΕΙΑ...ΥΓΕΙΑ... &αισιοδοξία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειρήνη6/1/20 7:27 π.μ.

    Καλή χρονιά - Χρόνια Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία & χαμόγελα πολλά.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/1/20 3:09 π.μ.

    10 xronia e popo!! Xronia polla kalh xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνιααα Πολλάάά με ακόμα περισσότερες Δικές Μας Στιγμές!!!!Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελεια δωρα....ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/1/20 10:00 μ.μ.

    Χρόνια Πολλά και Καλά! Καλή σας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι υπέροχο το δώρο σας, τόσο καταπληκτικό !!! Μακάρι να είμαι η τυχερή !!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε και Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας !!! Καλές δουλειές !!! 🎄♥️🎁🎅🎄♥️🎁 🎁🎅💝👄🎄😍🎄♥️🎁🎅🎄♥️🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/1/20 3:42 π.μ.

    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/1/20 1:35 π.μ.

    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευχαριστούμε! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστούμε πολύ, χρόνια σας πολλά και να συνεχίσετε έτσι! Χαρούμε το νέο έτος!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ19/1/20 2:19 μ.μ.

    χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια Πολλά! Πάντα επιτυχίες! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (18) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (401) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (153) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (28) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (1) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (257) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (241) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (20) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (27) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (2) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (44) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (37) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)