Θέατρο/Review: Απ΄ την πρώτη στιγμή

Απ΄ την πρώτη στιγμή που είδα την αφίσα κολλημένη είπα δεν το χάνω θα πάω να το δω. Όχι μόνο για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Μαρία Σολωμού αλλά και επειδή δεν έχω την ευκαιρία να βλέπω θέατρο συχνά στην πόλη μου. 

Απ΄ την πρώτη στιγμή που είχα διαβάσει ότι πρόκειται για κωμωδία, και είχα καιρό να δω κωμωδία, είχα πει αν κάνει η παράσταση περιοδεία και έρθει εδώ κοντά στα μέρη μου θα πάω να το δω.Ένα ευχάριστο δίωρο με δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς σε μια "καλή" ερωτική ανατρεπτική κωμωδία όπου βέβαια περίμενα κάτι καλύτερο. Σκηνικό πολύ καλό, αλλά υπήρχαν βωμολοχίες που κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να υπάρχουν διότι παρακολουθούσαν την παράσταση και μικρά παιδιά. Πλοκή Ιστορίας: Η Νάντια(Αντιγόνη) Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός, εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου ΠετρόπουλουΤα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν, οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους. Το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή... στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.