Ο Γιάννης Πλούταρχος live στην Αλεξανδρούπολη

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς", πλήθος κόσμου κατέκλυσε το στάδιο για την μοναδική εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου, για πρώτη φορά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Από πολύ νωρίς γινόταν το αδιαχώρητο κι ενώ οι πόρτες ήταν να ανοίξουν στις 8:30 τελικώς άνοιξαν με ένα τέταρτο καθυστέρηση. Νωρίτερα δυο τραγουδιστές, που άνοιγαν το πρόγραμμα, κάνανε τις τελικές πρόβες. Η συναυλία άρχισε με καθυστέρηση 20 λεπτών και αυτό γιατί ο κόσμος έπρεπε να μπει στο γήπεδο. Κατά τις 21:55 οι δυο τραγουδιστές, άνοιξαν το πρόγραμμα και για ένα μισάωρο ερμήνευσαν πρόσφατες επιτυχίες μεταξύ αυτών της Πάολα, του Νίκου Βέρτη, του Παντελή Παντελίδη και της Νατάσσας Θεδωρίδου. 


Στις 22:40 όλος ο κόσμους σηκώθηκε, υπολογίζεται γύρω στις 3000 άτομα μπορεί και παραπάνω, και ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε την εμφάνιση του με την πρόσφατη επιτυχία "Δεν με παίρνει". Σε όλο το πρόγραμμα δεν δίστασε να υποκλιθεί αρκετές φορές στον κόσμο, ευχαριστώντας τον που , παρά την δύσκολη εποχή, γέμισε ασφυκτικά όλο το γήπεδο. Είστε το πιο όμορφο και μεγάλο κοινό που έχω δει είπε ενώ στο τέλος της συναυλίας υποκλίθηκε για άλλη μια φορά και ευχαρίστησε όλους μας για μια τελευταία φορά, ελπίζοντας πως θα ξανασυναντηθούμε.

Παρά το όσα ακούστηκαν περι ΣΔΟΕ, μετά το περας της συναυλίας, το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πέρασαν ένα απολαυστικό δίωρο.

Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση. 


Παρακολουθήστε ένα μέρος της συναυλίας


__________________________________________________________ 
Το blog αποτελεί μια ερασιτεχνική προσπάθεια όπου εκφέρεται καθαρά η προσωπική μου άποψη. Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του blog, με σαφή αναφορά στην αρχική πηγή τους. Ότι δημοσιεύετε σ΄αυτή τη σελίδα είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog Οι Δικές μου Στιγμές Copyright © 2010 XP All rights reserved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.