Γράμμα στον Άγιο Βασίλη


Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, 
σου γράφω αυτό το γράμμα, όπως και πριν από αρκετά χρόνια, όταν και ήμουν παιδάκι που σε καρτερούσα για να μου γεμίσεις τις κάλτσες στο τζάκι με διάφορα γλυκάκια και οτιδήποτε καλούδια μου έφερνες. Που ξεροστάλιαζα με τις ώρες έως αργά το βράδυ για να σε δω αλλά πάντα με έπαιρνε ο ύπνος. Κι όταν ξυπνούσα έβρισκα τις κάλτσες γεμάτες με γλειφιτζούρια, σοκολατάκια και διάφορα άλλα πράγματα. 

Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήσουν το πιο γλυκό ψέμα που μου έχουν πει ποτέ και δυστυχώς μου χάλασαν το παραμύθι του Άγιου Βασίλη που πίστευα κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Φυσικά οτιδήποτε σου ζήτησα και ήθελα να γίνει τη έκαστη χρονιά, κατά κάποιο τρόπο πραγματοποιούνταν- και δεν ήταν μόνο δώρα αλλά και συναισθήματα. Τα τρία τελευταία όμως χρόνια που σε είχα ανάγκη δεν ήσουν εδώ. Ελπίζω για φέτος.

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, δώσε μου δύναμη, υπομονή που θα τη χρειαστώ σίγουρα για το 2014, επιμονή & αυτοπεποίθηση - γιατί τα έχω χάσει, ελπίδα για το μέλλον - μέσα σε αυτήν την κατάσταση που ζούμε, λίγη ηρεμία ακόμη, αγάπη και λίγη συντροφικότητα, άτομα εχέμυθα, ειλικρινές, με πολλά χαμόγελα, μα πάνω απ΄όλα να βασίζομαι πάνω τους στα εύκολα και στα δύσκολα και φυσικά ΥΓΕΙΑ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους. 

Ελπίζω να μην ζητάω πολλά!!!  Άντε 10 μέρες μας έμειναν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.