Γιώργος Γιαννιάς TheBestOf

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου του αγαπημένου μου Γιώργου Γιαννιά, που έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά - δύο χρόνια τώρα - από καιρό σκεφτόμουν να φτιάξω ένα δίσκο με τα αγαπημένα τραγούδια από τον Ροδίτη τραγουδιστή. Πριν από λίγες ώρες ο δίσκος του μόλις κυκλοφόρησε - εγώ θα τον παραλάβω με ιδιόχειρη υπογραφή - τα τραγούδια του πολλά και αγαπημένα μαζί με αυτά και κάποια καινούρια, ακυκλοφόρητα. Μέχρις στιγμή έχω ξεχωρίσει το "Τόσες Νύχτες" και το "Δε πάει άλλο". Το τελευταίο μάλιστα είναι επανεκτέλεση - η πρώτη εκτέλεση ανήκει στην Εβίτα Σερέτη - αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς το λέει με τον δικό του τρόπο.

Με αφορμή φυσικά την κυκλοφορία του δίσκου, διαμόρφωσα το δικό μου cd με πολύ αγαπημένα τραγούδια, που ακούστηκαν, παίχτηκαν πολύ στα ραδιόφωνα και ακούγονται ακόμα από τον τραγουδιστή του έρωτα, όπως τον έχουν αποκαλέσει, Γιώργο Γιαννιά. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του αλλά και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Όλα αυτά όμως ξεκίνησαν το 1997, όπου ο ίδιος περιπλανήθηκε στην Αθήνα με ένα cdάκι ως demo...από κει και πέρα, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, έφτασε στην καταξίωση του στο χώρο της μουσικής. Πάντα όμως σκέφτεται το νησί του, τη Ρόδο του...τη Ρόδο μου...και φροντίζει να πηγαίνει συχνά. 

Στον δίσκο που έφτιαξα, έχω αφήσει κάποια τραγούδια του έξω και αυτό διότι δεν χωρούσαν. Κάποια από αυτά είναι το "Για μια βραδιά" και "Άντε μην αργείς". Δεν έχω βάλει τα ντουέτα που έχει κάνει για τους ίδιους λόγους. Ελπίζω να αρέσει!!! Καλή Ακρόαση.

Δείτε παρακάτω την tracklist του δίσκουΓια κατέβασμα του δίσκου πατήστε εδώ

Ο δίσκος είναι σε μορφή rar, κάντε δεξί κλικ και αποσυμπίεση (extact to)
Σε περίπτωση κωδικού του αρχείου: G2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.