🎥 Ταινίες τρόμου που περιμένουμε μέσα στο 2017

10 Ιαν 2017

Κινηματογραφικά, το 2016 έχει κλείσει. Οπότε καιρός να ετοιμαζόμαστε για το 2017 και τις ταινίες που θα έρθουν. Σίγουρα περιμένουμε καλές και αξιόλογες ταινίες. Ωστόσο αναμένουμε ανάμεσα σε αυτές και ταινίες τρόμου και θρίλερ. Μάλιστα η χρονιά του 2017, σηματοδοτείται με επιστροφές αρκετών ταινιών θρίλερ/τρόμου δηλαδή τις συνέχειες, όπως πχ το Resident Evil, The Rings κ.α καθώς και με remakes όπως το "It" (Το Αυτό, στα ελληνικά). Σαφώς και υπάρχουν και ανεξάρτητες παραγωγές ταινιών. Στην Ελλάδα θα τις δούμε σύντομα, αν και οι παρακάτω ταινίες μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό.


Οι ταινίες παρακάτω αναφέρονται σύμφωνα με την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, είτε στους κινηματογράφους είτε σε dvd.

Ιανουάριος

The Bye Bye Man: Από πολύ νωρίς το νέο έτος μας φιλοδωρεί με ταινίες τρόμου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Πρώτο φιλμ τρόμου ευρείας προβολής θα είναι το «The Bye Bye Man» που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.Υπόθεση: Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man». Προσπαθώντας να τον απωθήσουν, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σωθούν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουν μυστική την μάχη τους για επιβίωση – όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενό της θύμα…


Amityville: The Awakening: Το «Amityville: The Awakening» όπως είναι ο πλήρης τίτλος του αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015. Τελικώς αποφασίστηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017. Ο λόγος για τις αναβολές είναι σύμφωνα με τους υπεύθυνους παραγωγής και διανομής της ταινίας είναι ότι στο κοινό αρέσει να «τρομάζει» περισσότερο στις αρχές του έτους το οποίο μεταφράζεται σε υψηλές εισπράξεις. Υπόθεση: Το «Amityville: The Awakening» περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια, συγκεκριμένα μια μάνα και τρία παιδιά, που μετακομίζουν στο περιβόητο σπίτι στο Amityville αγνοώντας το αιματηρό παρελθόν του σπιτιού. Μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν να εκδηλώνονται τα πρώτα αλλόκοτα και τρομακτικά φαινόμενα…

Split: Σίγουρα πολλοί φίλοι του τρόμου και των θρίλερ αδημονούν γι’ αυτήν την ταινία. Το «Split» του καταξιωμένου κινηματογραφιστή M. Night Shyamalan είναι το επόμενο υψηλού προφίλ κινηματογραφικό πόνημά του και αφηγείται την ιστορία του Kevin, ενός επικίνδυνου άνδρα με 23 διαφορετικές προσωπικότητες που απαγάγει τρεις κοπέλες. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2017. Υπόθεση: Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

The Snare: Στις 6 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε επίσημα στην Αμερική. Λίγες μέρες μετά κάνει την εμφάνιση της η ταινία, και στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά είναι άγνωστο αν κυκλοφορήσει στις αίθουσες του κινηματογράφου, μιας που η ταινία κυκλοφόρησε κατευθείαν σε dvd. Υπόθεση: Τρεις φίλοι, η Άλις, η Λίζη και ο Κάρλ πηγαίνουν σε ένα μικρόπαραθαλάσσιο ξενοδοχείο που είναι κλειστό τη χειμερινή περίοδο για ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης και απομόνωσης. Θα παγιδευτούν όμως μέσα στα άδεια δωμάτια χωρίς τρόπο διαφυγής. Κανείς δεν ξέρει ότι βρίσκονται εκεί, δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο, τα τρόφιμα και το νερό τελειώνουν και η απελπισία μεγαλώνει. Είναι όλα μια σειρά από ατυχή γεγονότα ή κάποια διαβολική υπερφυσική δύναμη κρύβεται πίσω από όλα αυτά;


Φεβρουάριος

The Resident Evil: The Final Chapter: Πρόκειται για το βασισμένο σε video game franchise με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του κινηματογράφου. Το Resident Evil: The Final Chapter είναι το έκτο και τελευταίο φιλμ, θα μπει δηλαδή ένα τέλος στην ιστορία. Η επιστροφή της Milla Jovovich ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο του 2016 αλλά τελικώς κάνει το comeback δυναμικά με τη νέα χρονιά. Αν και η τελική ημερομηνία να βγει στους κινηματογράφους ήταν στις 26 Ιανουαρίου τελικώς έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου. Υπόθεση: Η Alice επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε ο εφιάλτης. Στο Raccoon City, όπου ο όμιλος Umbrella ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για την τελική μάχη με τους τελευταίους επιζώντες. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις τις με παλιούς συμμάχους σε μια μάχη ενάντια σε ορδές από απέθαντους και μεταλλαγμένα τέρατα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή της Alice καθώς μάχεται να σώσει την ανθρωπότητα απ΄το χείλος της καταστροφής.

Rings: Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα horror sequel των τελευταίων ετών. Ο λόγος φυσικά για το «Rings» του σκηνοθέτη F. Javier Gutierrez που είναι το τρίτο φιλμ του επιτυχημένου The Ring franchise. Στο νέο φιλμ η ανατριχιαστική Samara επιστρέφει δυναμικά για να στοιχειώσει τα όνειρα του κοινού ακόμα μια φορά. H επίσημη κυκλοφορία έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2016 ενώ στην Ελλάδα έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου. Υπόθεση: Ως κεντρικό θέμα έχει και πάλι την βιντεοκασέτα, που μεταφέρει την κατάρα σε όποιον τη βλέπει. Η Julia ανησυχεί έντονα για το αγόρι της, τον Holt, αφότου αυτός ερευνά τον σκοτεινό αστικό θρύλο της μυστηριώδους βιντεοκασέτας που λέγεται ότι σκοτώνει όποιον την παρακολουθεί μετά από επτά μέρες. Η Julia θυσιάζεται προκειμένου να σώσει τον φίλο της ανακαλύπτοντας μια τρομακτική αλήθεια: υπάρχει μια «ταινία μέσα στην ταινία» της βιντεοκασέτας που κανένας δεν έχει δει έως τώρα

Get Out: Ο φόβος δεν έχει χρώμα μιας που το Get Out εξερευνά το ρατσισμό, καθώς είναι μια ταινία τρόμου που μοιάζει άγρια και βίαιη. Το «Get Out» αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα, τον ίδιο μήνα αλλά και ίδια μέρα. Υπόθεση: Ένας νεαρός Αφροαμερικανός πηγαίνει με την κοπέλα του επίσκεψη στο σπίτι των γονιών της για να γνωριστούν. Στην αρχή ο Chris υποθέτει πως η περίεργη συμπεριφορά της οικογένειας οφείλεται στο γεγονός πως είναι μαύρος. Καθώς όμως το Σαββατοκύριακο προχωρεί μια σειρά ανησυχητικών ανακαλύψεων θα οδηγήσουν τον Chris στη μοναδική αλήθεια που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.



Μάιος

Annabelle 2: Η τρομακτική κούκλα επιστρέφει, τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο της. Το sequel του Annabelle θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2017 και φέρει τη σφραγίδα του καταξιωμένου James Wan στην παραγωγή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του επερχόμενου «Lights Out» DavidF. Sandberg ενώ το σενάριο ανήκει στον σεναριογράφο του πρώτου Annabelle, Gary Dauberman. Υπόθεση: Είκοσι χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του μικρού τους κοριτσιού, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν μια καλόγρια και μερικά κορίτσια από ένα ορφανοτροφείο στο σπίτι τους. Αλλά η δαιμονισμένη κούκλα του κουκλοποιού, η Άναμπελ, βάζει στο μάτι τα κορίτσια, και το καταφύγιο τους γίνεται επίγεια κόλαση.



Alien: Covenant: Μετά το Prometheus (2012) που ήταν το πρώτο prequel της θρυλικής ταινίας Alien του Ridley Scott έρχεται το Alien: Covenant όπως είναι ο τελικός τίτλος (και όχι Alien: Paradise Lost όπως είχε διαρρεύσει πρωτύτερα). Το Alien: Covenant θα είναι η αρχή μιας νέας τριλογίας, σύμφωνα με τον Ridley Scott. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει προσδιοριστεί για τις 19 Μαΐου 2017, παγκοσμίως, ωστόσο στην Ελλάδα, ενδεχομένως η κυκλοφορία της ταινίας να γίνει τον Οκτώβρη. Υπόθεση: Έχοντας ως αποστολή να βρουν έναν απομακρυσμένο πλανήτη στην αθέατη πλευρά του γαλαξία, το πλήρωμα του σκάφους Covenant ανακαλύπτει κάτι που θεωρούν αρχικά ως ένας αχαρτογράφητος παράδεισος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος – στον οποίο μοναδικός κάτοικος είναι το ανδροειδές David (Michael Fassbender ), επιζών του Prometheus.


Ιούνιος

World War Z 2: Τον Ιούνιο του 2013, πρωτοκυκλοφόρησε το νέο εγχείρημα του Brad Pitt. Τέσσερα χρονιά μετά, τον Ιούνιο του 2017, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στο δεύτερο μέρος του «World War Z» τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και ως παραγωγός. Σκηνοθέτης της ταινίας, ο Ισπανός Juan Antonio Bayona, γνωστός κυρίως για το δραματικό θρίλερ «The Impossible» του 2012 και το διάσημο φιλμ τρόμου «The Orphanage» (2007). 







Halloween: The Night Evil Died: Nέα ταινία Halloween και επιστροφή του Michael Myers. Ο μύθος του μύθο του Halloween franchise συνεχίζεται έχοντας στο τιμόνι τον Kohl Bladen, ως σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό. Υπόθεση: Μετά τα γεγονότα από τη βραδιά του Halloween Resurrection, η Έμμα και οι φίλοι της πηγαίνουν οδικώ στο Haddonfield για να συναντήσει τη προγιαγιά της, Pamela StrodeΔυστυχώς, ανακαλύπτει ότι έχει σχέση με τον Michael Myers και ότι η ζωή της είναι σε κίνδυνο από τη ώρα που γεννήθηκε. Γύρισε η Έμμα στο Haddonfield για να πεθάνει ή θα βάλει τέλος στην οικογένεια του Myers; 

Ιούλιος

The Dark Tower: Οι οπαδοί του Stephen King την αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία καθώς τo "The Dark Tower" βασίζεται στην σειρά των επτά βιβλίων του Stephen King. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου σε Αμερική και Ελλάδα. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Nikolaj Arcel με πρωταγωνιστές τους Elba ως Roland, Taylor ως Jake και Matthew McConaughey ως Walter Padick, επίσης γνωστός ως ο Άντρας με τα Μαύρα. 








Σεπτέμβριος

ΙΤ: Ένα από τα πιο γνωστά βιβλία του Στίβεν Κινγκ φέρνει τρόμο στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για ένα remake της πρώτης ταινίας. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Andrés Muschietti και στους πρωταγωνιστές βρίσκονται οι Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton κ.α. Η ταινία αναμένεται στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Υπόθεση: Τον τρόμο σκόρπισε πριν από 30 χρόνια στο Derry μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι εξαφανίσεων παιδιών. Μόνο που τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα δεν έγιναν από ανθρώπινο χέρι.Μια ομάδα παιδιών, αντιμετώπισαν αυτή τη φρίκη στα δώδεκά τους χρόνια, ανακάλυψαν τι κρυβόταν πίσω από τα γεγονότα που στοίχειωναν τη ζωή τους. Ήταν το Αυτό, που πολέμησαν και νόμιζαν ότι νίκησαν. 30 χρόνια αργότερα, ενήλικοι πια και πετυχημένοι, καλούνται να επιστρέψουν πίσω στην γενέτειρά τους όταν το Αυτό επιστρέφει ακόμα πιο εφιαλτικό κι ανατριχιαστικό από πριν με σκοπό να το νικήσουν μια και καλή. Ν’ αναμετρηθούν με το ανατριχιαστικό παρελθόν και το ακόμα πιο ανατριχιαστικό παρόν.


Οκτώβριος

Insidious: Chapter 4: Το τέταρτο μέρος, της σειράς Παγιδευμένη Ψυχή είναι πλέον γεγονός, αφού πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει, μετά και την επιτυχία του τρίτου κεφαλαίου. Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβρη του 2017.

Friday the 13th: Δεν πρόκειται για σίκουελ της ταινίας που είδαμε το 2009 και σκηνοθέτησε ο Marcus Nispel. Το καινούργιο Friday the 13th θα είναι reboot του franchise που ξεκίνησε το 1980 και έχει κεντρικό χαρακτήρα τον Jason Voorhees. To reboot της θρυλικής ταινίας τρόμου έρχεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2017.

Saw - Legacy:  Η Lionsgate επαναφέρει το Saw με μια νέα ταινία που ονομάζεται Saw: Legacy. Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2017.


Νοέμβριος


Death House: Ερευνητές φυλακίζονται σε μια παλιά φυλακή και τότε ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι! Ο Harrison Smith μας χαρίζει μια old school ταινία τρόμου. Έρχεται στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2017.










Δεκέμβριος

The Fear Project: Το πρώτο και επίσημο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016 με τους δημιουργούς της ταινίας να μην γνωρίζουν πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα και η ταινία. Ένα χρόνο μετά, το The Fear Project, έρχεται, για να κλείσει τη χρονιά, δυναμικά.

Suspiria: Από το 2008 είχε γίνει γνωστό στη horror κοινότητα ότι το θρυλικό Suspiria (1977) του Ιταλού σκηνοθέτη Dario Argento επρόκειτο να αποκτήσει remake. Αν και η ταινία μπήκε στο πάγο και στο συρτάρι...τελικώς εν έτη 2017 επανέρχεται, με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson. Η πρωταγωνίστρια των 50 Αποχρώσεων του Γκρι πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ που από πολλούς ήδη χαρακτηρίζεται σαν η πιο τρομακτική ταινία του 2017. Σε σκηνοθεσία Ντάριο Αρτζέντο.


Άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας


Άγνωστο το πότε αλλά βέβαιο θεωρείται ότι οι ταινίες Leatherface, Jeepers Creepers 3: Cathedral, Escape from Cannibal Farm, Hellraiser: Judgement και The Last Hope θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά. Αναμένονται ημερομηνίες. 



Πηγές:
http://www.imdb.com/
https://www.horrormovies.gr/
http://www.filmboy.gr/
http://www.horrorant.com/

Δείτε την ανάρτηση μου και στο OpenMind ΕΔΩ

2 σχόλια

  1. Υπάρχει κάποια ταινία που να ξέχασες; Και φυσικά έρχεται το Κάλεσμα 3 αλλά και Η κούκλα του Σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω εσύ θα μου πεις...σίγουρα όλο και κάποια θα ξέχασα!!! Για αυτές που αναφέρεις δεν ξέρω ημερομηνίες προβολής..είναι ακόμα σε ανάπτυξη στην Αμερική.

      Διαγραφή

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (21) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (402) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (154) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (29) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (2) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (258) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (242) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένες Σειρές (1) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (21) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (28) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (3) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (45) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (38) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)