ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Τάβλι στην παραλία


Αυτός ο Ιούλιος ήταν λιγάκι άστατος, όπως λέει το άσμα...είχε και παλιόκαιρο όμως για κάποιες μέρες. Γενικά ήταν ένας καυτός και ταυτόχρονα δροσερός μηνάς. Ένας μήνας με τα πάνω και τα κάτω του. Προσωπικά ήταν ένας μήνας που έγιναν αρκετά μπάνια, από μέρους μου. Ήταν όμως κι ένας μήνας που είχα την ευκαιρία επιτέλους, να κάνω πράγματα που είχα καιρό και δεν μιλάω μόνο για βιβλιοαναγνώσεις. Από αυτές μόλις δύο βιβλία και αυτά με το ζόρι, διαβάστηκαν. «Φως μέσα στη θύελλα» και «Κρυσταλλία»!!!

Αυτό το μήνα εκτός από τα βιβλία στην παραλία βρήκα την ευκαιρία, να παίξω, όπως όλος ο κόσμος ρακέτες αλλά και τάβλι. Ειδικά το τάβλι, το προτιμώ, μιας που είναι σαν το βιβλίο... γυμνάζει το μυαλό!!! 🎲 Αναμφίβολα το τάβλι είναι ένα παιχνίδι που προτιμάται σε καφενεία ή και καφετέριες, παρόλα αυτά υπάρχουν κι αυτοί που το παίζουν και στην παραλία, περισσότερο για να περάσει η ώρα τους. Για αυτό και η φωτογραφία του μήνα είναι το τάβλι στην παραλία, όπου φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Ένα ακόμη πράγμα που είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό το διάστημα ήταν να πάρω το μπουζουκάκι μου, να βρεθώ με την παρέα μου, σε κάποιο σπίτι ή σε κάποια παραλία και να αρχίσουμε να τραγουδάμε μέχρι το πρωί. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της καλοκαιρινής δουλειάς μου, η σύναξη αυτή γινόταν μετά τις 12:30 το βράδυ αλλά κρατούσε μέχρι τις 5 το πρωί. Εδώ μπορείτε να δείτε το δικό μου μπουζούκι έτσι όπως το φωτογράφισα, λίγα λεπτά αφότου το παρέλαβα από τον υπεύθυνο που μου το είχε κουρδίσει. 

Τραβήχτηκε από Nikon B500, με φίλτρο Style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.