ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Χριστουγεννιάτικα Δώρα


Το 2017, σε λίγες ώρες, μας αποχαιρετά, όπως και ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Ο Δεκέμβρης δεν ήταν όπως τις προηγούμενες χρονιές..δεν ήταν πολύ κρύος...είχε και τις ζέστες του, μάλιστα και έτσι απολαύσαμε όλοι μας εδώ μια βόλτα στην πόλη μου ντύθηκε στα γιορτινά!!! Επίσης, ήταν ο μήνας με τις λιγότερες υποχρεώσεις που είχα. Ήταν ο μήνας...βασικά είναι (ακόμα δεν τελείωσε)....ο μήνας που επιτέλους είδα δικούς μου ανθρώπους και πέρασα τα Χριστούγεννα με συγγενείς μου, όπως αρμόζει άλλωστε. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που δεν θέλω να φύγει.

Σε κινηματογραφικά νέα, ο Δεκέμβρης, όπως και οι προηγούμενοι μήνες, είχε κι από αυτά. Δύο ελληνικές ταινίες που είχα στη λίστα μου, προβλήθηκαν στο κινηματόγραφο και τις παρακολούθησα. Δυο αξιόλογες ταινίες με κοινωνικά, αληθινά και διδακτικά μηνύματα. Δυο ταινίες που έκοψαν και συνεχίζουν να κόβουν εισιτήρια και αξίζει όλοι μας, να τις παρακολουθήσουμε. Ο ελληνικός κινηματογράφος ζει!!! «Καζαντζάκης» και «Τζαμάικα»!!!

Σε βιβλιοαναγνωστικά νέα, ο Δεκέμβρης είχε πολλά. Κάποιες κριτικές ωστόσο δεν έχουν ανέβει ακόμα, λόγω χρόνου. Η Γαλάζια Αστραπή της Ann Cleeves είναι ένα από τα βιβλία που διαβάστηκαν. Επιπλέον η συνέντευξη με το συγγραφέα Γιώργο Δάμτσιο, έρχεται και κλείνει για φέτος, τη στήλη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ της σελίδας αυτής. Τέλος αφιερωματική ανάρτηση, με τα βιβλία της χρονιάς!!! Εσείς ποια από αυτά διαβάσατε;

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες που προβάλλονται αυτό το μήνα, σε τηλεόραση και σινεμά, θυμήθηκα τις παιδικές ταινίες που έβλεπα εγώ και συνεχίζω να βλέπω. Αφιερωματική ανάρτηση λοιπόν για τα 21 Χριστουγεννιάτικα Παιδικά που πρέπει όλοι σίγουρα να δούμε!!!

Τέλος, σε μουσικά νέα, η σελίδα έκανε αναφορά στο Πρώτο Βήμα του συντοπίτη μου Γιώργου Ιωαννίδη. 

Και τώρα φτάνουμε στη φωτογραφία του μήνα...Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που όλοι παίρνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα. Εγώ τα δικά μου τα πήρα, πριν την Πρωτοχρονιά. Ήταν δώρα ξαφνικά...Δώρα που μου έδωσαν απεριόριστη χαρά. Τα δώρα αυτά ήρθαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο....ναι ήμουν ανάμεσα στους τυχερούς νικητές, του 3ου Μαραθωνίου Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας και ακόμα προσπαθώ να το πιστέψω. Πέντε βιβλία....!!! 📚

Τραβήχτηκε από Nikon, με φίλτρο Style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.