Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός by Avon

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ο τελευταίος διαγωνισμός της χρονιάς είναι εδώ με δύο μοναδικά δώρα. Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός της σελίδας «Οι Δικές μου Στιγμές» χαρίζει σε δύο νικητές, δυο μοναδικά δώρα. Δύο συλλεκτικά gift box by Avon. Το κάθε ένα συλλεκτικό κουτί δώρου, αποτελείται από δύο προϊόντα και είναι έτοιμα ειδικά για τις μέρες των εορτών, από την εταιρεία. Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας. Μετά από κλήρωση θα προκύψουν δύο νικητές. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα Οι Δικές μου Στιγμές

Αυτά τα συλλεκτικά gift box, δεν έχουν φύλο. Μπορεί να τα αποκτήσει ο οποιοδήποτε. Αν είσαι γυναίκα, και δεν έχεις δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα, ήρθε η ευκαιρία σου. Αν πάλι είσαι άντρας, αυτά τα gift box είναι μια καλή ευκαιρία, να κάνεις δώρο, στη σύντροφο σου ....ένα δώρο, που σίγουρα θα εκτιμήσει. 

Γιατί στην AVON, η ομορφιά υπάρχει μέσα σου! Ανάδειξε την!!!


1ο Συλλεκτικό gift box: Σετ Δώρου Rose (Περιλαμβάνει: 1 κρέμα προσώπου Άγρια Τριανταφυλλιά 100ml και Λοσιόν Καθαρισμού Ροδόνερο)


2ο Συλλεκτικό gift box: Σετ Δώρου Βούτυρο Κακάο (Περιλαμβάνει: Λοσιόν Σώματος 400ml και Κρέμα για τα Χέρια, τα Νύχια και την περιοχή γύρω από τα νύχια 100ml)
Για να αποκτήσεις αυτά τα συλλεκτικά gift box by Avon, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
 • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.
 • Κάντε like στην σελίδα της AVON στο facebook ΕΔΩ (για όσους διαθέτουν προφίλ)

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Σάββατο 02/12/2017 έως την Δευτέρα 18/12/2017. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Τρίτη 19/12/2017. Για την παραλαβή του δώρου τους οι νικητές θα έχουν περιθώριο 7 ημερών για να στείλουν μήνυμα, διαφορετικά τα δώρα θα δοθούν σε επιλαχόντες. 


Γενικοί όροι διαγωνισμού:
 • Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής.
 • Έγκυρες Συμμετοχές. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής. Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να ακολουθήσουν όλα τα βήματα. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών, ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη κατά χρονική σειρά.
 • Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή
 • Διάρκεια Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 02/12/2017 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 18/12/2017, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). 
 • Τρόποι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως τη φόρμα συμμετοχής. Όσοι διαθέτουν προφίλ στο facebook κάνουν like στη σελίδα της AVON
 • Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει τους νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19/12/2017 και ώρα 10.30. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
 • Παραλαβή του Δώρου. Η παραλαβή του Δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς είτε οι νικητές διαμένουν στη Αθήνα είτε όχι. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα που διοργανώνει το διαγωνισμό. Επαναληπτική αποστολή στους νικητές γίνεται μόνο με έξοδα των νικητών
 • Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση ανάδειξης νικητών και παράδοσης του Δώρου και μετά καταστρέφονται. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται για την ταυτοποίηση των νικητών κατά τη διαδικασία της παράδοσης.
 • Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.


Αφήστε μου σε σχόλιο το σετ δώρου που σας ενδιαφέρει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα:

17 σχόλια:

 1. καλησπέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!! υπέροχα και τα 2 συλλεκτικά gift box by Avon,θα επιλέξω το 2 Σέτ δώρου Βούτυρο Κακάο,ευχαριστούμε πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χρονια πολλα & καλες γιορτες με υγεια κι ευημερια !!!
  θα επελεγα το δευτερο σετ με βουτυρο κακαο για το σωμα & τα χερια !!
  ευχαριστω πολύ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1ο Συλλεκτικό gift box: Σετ Δώρου Rose (Περιλαμβάνει: 1 κρέμα προσώπου Άγρια Τριανταφυλλιά 100ml και Λοσιόν Καθαρισμού Ροδόνερο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα ήθελα το 1ο Συλλεκτικό gift box: Σετ Δώρου Rose.Υπέροχο δώρο!Σας ευχαριστούμε πολύ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το 1ο Συλλεκτικό σετ δώρο θέλω πολύ να κερδίσω.
  Ευχαριστούμε πολύ
  Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά
  Καλές γιορτές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/12/17 5:13 π.μ.

  Θα ήθελα το 1ο Συλλεκτικό gift box.Fb: Κατερίνα Μωραϊτη.Σας ευχαριστούμε πολύ για το τέλειο δώρο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Με το τριαντάφυλλο το σετ σε fb JOJO VETSOU NTARA Σας ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ευθυμία3/12/17 10:42 μ.μ.

  Εγώ τα θέλω και τα 2!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΟ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. σετ δώρου rose , Όμορφα, Μαγικά Χριστούγεννα!
  Πολλά Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας προσφέρετε, να χαρούμε και εμείς ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο!


  Ελπίζω το όνομά μου να είναι τυχερό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχαριστουμε παρα πολυ για τον διαγωνιαμο καλς γιορτες να έχετε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. To 2ο σετ!! Απίθανο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευημερία!! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος18/12/17 11:21 π.μ.

  Θα ήθελα το 2ο σετ!
  Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές!
  Μελαχροινού Ευαγγελία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος18/12/17 12:21 μ.μ.

  Eπιλέγω το πρώτο πακέτο!
  Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!
  Καλά Χριστούγεννα!
  Φ.Σαντοριναίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.