ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Βόλτα στην πόλη

Επιτέλους ένας ακόμη μήνας, μας αποχαιρετά κι ένας άλλος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι προ των πυλών. Ο Νοέμβρης είχε πολλές εναλλαγές στον καιρό....Μια ήλιο με ζέστη, μια ήλιο με κρύο, βροχές και ομίχλη. Από τη μία ήθελες να βγεις έξω να κάνεις μια βόλτα και να δεις κόσμο και από την άλλη να κάτσεις στο σπίτι σου, να χουχουλιάσεις, να πάρεις την κουβέρτα σου, να φτιάξεις ένα καφέ ή μια σοκολάτα και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. 

Προσωπικά ο μήνας Νοέμβρης είχε πολλές υποχρεώσεις. Πολλές εργασίες και προόδους στην σχολή που φοιτώ φέτος κι όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ήταν ένας μήνας που έκανα την πρώτη μου διδασκαλία, ως καθηγήτρια....Τελικά είναι ωραίο να είσαι εκεί πάνω, στην έδρα, και να σε κοιτούν από κάτω μάτια που περιμένουν να μάθουν από εσένα. Αυτός ο μήνας, ήθελα πολύ να φύγει, για τους παραπάνω λόγους.

Σε κινηματογραφικά νέα, ο Νοέμβρης, όπως και οι προηγούμενοι μήνες, είχε κι από αυτά. Έξι ταινίες, η μία εξ αυτών, σε dvd. Όλες οι άλλες στο σινεμά. Όλες τους ήταν αρκετά καλές επιλογές, και ικανές να με κάνουν να ξεφύγω από την καθημερινή ρουτίνα αυτού του μήνα. Μητέρα, Γενέθλια Θανάτου, Το Τελευταίο Σημείωμα, Έγκλημα στο Orient Express, Τhe only living boy in new york και Cult of Chucky

Σε βιβλιοαναγνωστικά νέα, ο Νοέμβρης, είχε ελάχιστα λόγω και του χρόνου μου. Ανέβηκαν κριτικές από δύο βιβλία που είχα διαβάσει μέσα καλοκαιριού και λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ανεβάσω. Έληξε ο 3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας που συμμετείχα οπότε κι όλες οι κριτικές των βιβλίων είναι πλέον διαθέσιμες. Τέλος, έγινε μια συνέντευξη με τον Έλληνα συγγραφέα Μιχάλη Σπέγγο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του.

Σε άλλα νέα του Νοέμβρη...υπέγραψα υπέρ της προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση. Οπότε μην αμελήσετε κι εσείς να κάνετε κάτι αντίστοιχο και να προστατέψετε τα παιδιά. 

Τέλος, σε μουσικά νέα, ο Νοέμβρης είχε μία ακόμα κυκλοφορία τραγουδιού από τον αγαπημένο μου τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο, αυτή τη φορά με καλό σκοπό. Περισσότερα δείτε εδώ

Και τώρα φτάνουμε στη φωτογραφία του μήνα...Όπως είπα στην αρχή, κάποιες μέρες του Νοέμβρη ήταν ιδανικές για μια βόλτα στην πόλη και συνάντηση με φίλους. Κάποια πρωινά λοιπόν, βρήκα την ευκαιρία να πάω για ένα καφέ, προς παραλία μεριά....είτε μόνη είτε μα παρέα. Σε μια από αυτές τις εξορμήσεις, κατάφερα να έχω μαζί μου και την φωτογραφική μου μηχανή και να αποτυπώσω μέσα από φωτογραφίες την καθημερινή ζωή της πόλης. Γιατί η καθημερινή ζωή της πόλης ... είναι μια στιγμή!!!

Τραβήχτηκε από Nikon, με φίλτρο Evening

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.