Θέατρο/Review: Άλλος για Survivor

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που βρήκα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μια θεατρική παράσταση. Μέσα Νοεμβρίου και πάλι μια θεατρική παράσταση βρέθηκε στην πόλη μου και έτσι για να σκάσει το χειλάκι μας κανένα χαμόγελο, αποφάσισα με καλή παρέα να παρακολουθήσω την επιθεώρηση με τίτλο "Άλλος για Survivor", με το Μάρκο Σεφερλή.


Τον Μάρκο Σεφερλή τον είχα παρακολουθήσει μέσα από τις κωμικές σειρές που είχε κάνει στην τηλεόραση. Μετέπειτα πολλές θεατρικές του παραστάσεις μαγνητοσκοπήθηκαν και πολλοί, που διαμένουν στην επαρχία, είχαν την ευκαιρία να τον δουν μέσα από την τηλεόραση. Θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός πλέον εν ζωή ηθοποιός που θα κάνει όλο τον κόσμο να γελάσει. 

Η παράσταση "Άλλος για Survivor" ήταν μια παράσταση που ήθελα να δω για δύο λόγους. Λόγω Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιάς. Λόγω του ότι ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει επιθεώρηση και ήξερα ότι θα γελούσα. Προσωπικά Survivor δεν έβλεπα ποτέ αλλά μιας που με αυτήν την παράσταση ήρθε...ε τι να κάνουμε...υποχώρησα. 

Η παράσταση ήταν καλή, όμως έχει κάνει και πολύ καλύτερες, ο Μάρκος. Είχε γέλιο, ωραίες και αστείες ατάκες και γελάσαμε πολύ. Είχε ωραίο μπαλέτο, ωραία χορευτικά, ωραίους χορευτές(!!!), πολύ καλή η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης και τέλος τα εκπληκτικά ρούχα. 

Γενικά έχει πολλά συν η θεατρική παράσταση παρόλα αυτά έχει και κάποια μείον. Η παράσταση κάπου κάπου κουράζει. Πλέον έχουμε μάθει την συνταγή που ακολουθεί ο Μάρκος Σεφερλής και ο θίασος του. Επανάληψη στην επανάληψη. Επιπλέον πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας. Πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που γέμισαν το δημοτικό θέατρο - πάνω και κάτω - και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ναι ο Μάρκος διασκεδάζει αλλά πάντα σε όλες τις παραστάσεις του, θα υπάρχουν κάποιες βωμολοχίες ή και υπονοούμενα για θέματα που αφορούν τους μεγάλους. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν να τον βλέπουν 4χρονα και 5χρονα. Κάπου κάπου πρέπει να υπάρχουν όρια και κάποιοι να τα σέβονται. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!! Τσουχτερό ήταν και το εισητήριο όμως. Από 15€ έως 20€. Θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον 12-13€ για ανέργους και άλλες κατηγορίες και 15€ το κανονικό, όπως συμβαίνει σε άλλες παραστάσεις που παίζουν είτε στην Αθήνα, είτε σε περιοδεία. Παρόλα αυτά τα άξιζε τα λεφτά του...και καλά περάσαμε και για κανένα τρίωρο γελάσαμε!!! Άλλωστε ολόκληρος 16μελής θίασος ήρθε στη πόλη. Πότε θα ξαναδούμε τόσο μεγάλο θίασο..ίσως σε 2 χρόνια όπως είπε και ο Μάρκος αλλά με νέους ηθοποιούς. 


ΠΛΟΚΗ: Πόσες μέρες μπορεί ν’ αντέξει ένας άνθρωπος τρώγοντας μόνο καρύδα; Είναι ικανός να «καρυδώσει» κάποιον λόγω στέρησης κρέατος; Πόσο μπορεί ν’ αντέξει κάποιος χωρίς μπάνιο;Και πόσο μπορεί ν’ αντέξει κάποιος άλλος να κοιμηθεί δίπλα του; Πόσα κιλά μπορεί να χάσει ένας ράπερ, αν πάει σε νησί χωρίς τάπερ; Άραγε θα ψήφιζαν 4.000 γυναίκες να παραμείνει ένας άντρας για μήνες μακριά τους,αν είχαν μείνει ικανοποιημένες απ’ τις επιδόσεις του; Πόσες μέρες μπορεί να μείνει μια γυναίκα άβαφτη; Αν της μιλήσει κάποιος εκείνες τις μέρες την έβαψε; Πόσους σταυρούς πρέπει να κάνει κάποιος, για να βγει πρώτος σε μια δοκιμασία; Πόσα κομποσκοίνια χρειάζονται για να κερδίσει έναν Κύπριο; Πόσες μέρες χρειάζεται μια διάσημη ξανθιά, για να τερματίσει σε κάποιο αγώνισμα που απαιτεί αντοχή, εξυπνάδα και ταχύτητα; Γιατί πρέπει ν’ ανάβει κάποιος φωτιές και μετά να κάνει τον Κινέζο, όταν είναι ήδη Κινέζος; Για να μην θυμίζει η μούρη σου κέρινο ομοίωμα στη χαρά και τη λύπη,μήπως θα βοηθούσε λίγο… «κοκκινάκι» στα μάγουλα; Τί είναι πλέον απαραίτητο για να βγάλει κάποιος χρήματα στη ζωή του; Ένα πτυχίο Πανεπιστημίου ή πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.