Το Τραγούδι του Μήνα - Ιανουάριος 2018


Πέρσι τέτοιον καιρό περίπου είχα ανοίξει στη σελίδα μια νέα στήλη, τη "Φωτογραφία του Μήνα". Μια στήλη που πολλοί αναγνώστες αγκάλιασαν. Η στήλη αυτή λοιπόν, προς το παρόν, λόγω και κάποιων υποχρεώσεων, σταματάει για λίγο καιρό. Στη θέση της, έρχεται μια άλλη. Αυτή για το Τραγούδι του Μήνα. Μάλιστα, ο πρώτος μήνας της χρονιάς, έφερε πολύ καλά, δυνατά και ξεχωριστά τραγούδια. 

Πολλά τραγούδια, ακούσαμε, πατώντας το replay, τα αγαπήσαμε, το καθένα για το δικό του λόγο, τα τραγουδήσαμε και τα ξεχωρίσαμε. Σίγουρα κάποιοι αυτά τα τραγούδια, τα έχετε βάλει και σαν ringtone στο κινητό σας...συνηθίζεται άλλωστε. 

Ε λοιπόν κι εγώ αυτό το μήνα, άκουσα, αγάπησα, λάτρεψα και ξεχώρισα πολλά τραγούδια. Ένα όμως το άκουγα συνέχεια. Το τραγούδι αυτό, από το πρώτο του άκουσμα, το αγάπησα καθώς μου θύμισε πολλά. Ταξίδεψα μαζί του. Οι στίχοι καταπληκτικοί όπως και η ερμηνεία της τραγουδίστριας, άλλωστε την είχα ξεχωρίσει και από το μουσικό talent show, όπου συμμετείχε. Το videoclip, με μια λέξη, εκπληκτικό, με το γαλάζιο να κυριαρχεί, άλλωστε είναι και το χρώμα της χώρας μας. 

Ένα τραγούδι που σε αγγίζει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Θάλασσα μου από την μοναδική φωνή της Γιάννα Φαφαλιού


Θάλασσα μου σ’ αγαπώ γιατί μου μοιάζεις
από εσένα εγώ δεν έχω μυστικά.
Όλα εκείνα που με κάνουν κι υποφέρω
καταλήγουν στης ψυχής μου το βυθό.Εσείς ποιο τραγούδι ξεχωρίσατε αυτόν τον μήνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.