Κυκλοφορεί το τρίτο μέρος της τριλογίας "Ο κύριος Μερσέντες"


Στις 31 Ιανουαρίου, όπως ανακοινώθηκε από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας "Ο κύριος Μερσέντες", με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό Bill Hodges.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο μέρος της σειράς "Ο κύριος Μερσέντες" καθώς και το δεύτερο μέρος "Ότι βρεις δικό σου" κυκλοφόρησαν, στην ελληνική αγορά, από τις εκδόσεις Bell, που είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματα. Το τρίτο μέρος της σειράς ακούει στο όνομα "Τέλος Βάρδιας" (στα αγγλικά End of Watch). 


Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο δωμάτιο 217, της νευρολογικής κλινικής, της περιοχής Lakes, κάτι έχει ξυπνήσει. Κάτι κακό. Ο Brady Hartsfield, ένας δράστης της σφαγής της Mercedes, όπου σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι και πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν σοβαρά, βρισκόταν στην κλινική εδώ και πέντε χρόνια, σε φυτική κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, οτιδήποτε πλησιάζει την πλήρη ανάκαμψη είναι απίθανο. Όμως, ο Brady είναι ξύπνιος και κατέχει θανάσιμες νέες δυνάμεις που του επιτρέπουν να καταστρέψει το αδιανόητο χάος του χωρίς να βγαίνει ποτέ από το νοσοκομειακό του δωμάτιο. Ο Brady Hartsfield επιστρέφει και σχεδιάζει εκδίκηση όχι μόνο για Hodges και τους φίλους του, αλλά σε ολόκληρη την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.