Το Τραγούδι του Μήνα - Φεβρουάριος 2018


Πριν από ένα μήνα, περίπου, άνοιξα μια ακόμα στήλη στη σελίδα μου και μοιράστηκα μαζί σας, το τραγούδι του μήνα. Το τραγούδι που άκουσα, πολλές φορές, το αγάπησα και για ένα ολόκληρο μήνα πατούσα το replay χωρίς σταματημό. Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας, που άκουσα, ξεχώρισα και αγάπησα πολλά καλά τραγούδια, όπως για παράδειγμα το τραγούδι "Στα μισά του Έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος" του Γιώργου Νταλάρα, το "Πάνω στα σύρματα" του Γιώργου Γιαννιά καθώς και αυτό της Τάμτα, "Πες μου αν τολμάς"


Παρόλα αυτά ένα τραγούδι το αγάπησα περισσότερο. Για την ακρίβεια από το πρώτο του άκουσμα το λάτρεψα, ενθουσιάστηκα να πω την αλήθεια. Δε περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο. Ευελπιστώ βέβαια να έχει καλή τύχη...ναι καλή τύχη και καλή θέση. Ο λόγος για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, το τραγούδι με τίτλο "Όνειρό μου" που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή. 

Ε λοιπόν, αυτό το τραγούδι, τις 2 τελευταίες εβδομάδες το ακούω συνέχεια, στη διαπασών. Ιδιαίτερο κομμάτι, που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα λατρέψετε και εσείς. Μαγικό θα έλεγα, όπου με μια καλή σκηνογραφία μπορεί να εκτοξευτεί και να αναδειχτεί η πολύ καλή φωνή της τραγουδίστριας, που σίγουρα διαθέτει. Άλλωστε μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, είναι το μοναδικό τραγούδι από Eurovision, που έχει ξεπεράσει, τις 2.000.000 προβολές.

Μετά από καιρό, η Ελλάδα, στέλνει κάτι καλό στην Eurovision και όλοι ευχόμαστε να πάει καλά το τραγούδι, που αξίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και καλή θέση να μην πάρουμε, το τραγούδι αντιπροσωπεύει πλήρως την Ελλάδα, και οι Έλληνες, το έχουν ξεχωρίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.