Θέατρο/Review: «Άντρες έτοιμοι για όλα»

Από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει το τελευταίο διάστημα ήταν οι «Άντρες έτοιμοι για όλα». Μετά από αρκετό καιρό, και δη, μετά από την παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πάλι του συγγραφικού διδύμου Ρέππα-Παπαθανασίου, πέρασα ένα δίωρο απολαυστικά. Ναι αξίζει πραγματικά να τη δείτε και δεν μετάνιωσα καθόλου για τα 15€ που έδωσα, όπως μερικοί. Στην πλειοψηφία ήταν μια παράσταση που άρεσε στον κόσμο αρκετά.

Πολύ γέλιο με αστείες ατάκες, ωραίο σενάριο, απόδοση εκπληκτική από όλους τους ηθοποιούς, κυρίως από τον Κώστα Ευρυπιώτη(απίστευτη ερμηνεία) που είχα πολύ καιρό να δω και ένα φινάλε καταπληκτικό. Ωραίο το πάντρεμα των παλιών (Ευρυπιώτης, Κόκλας) με τους νέους ηθοποιούς (Τσιμιτσέλης, Δημητρίου, Ιωάννου). 


ΠΛΟΚΗ Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.