10+5 Ταινίες Θρίλερ/Τρόμου

Οκτωβρίου 04, 2014
Πρόσφατα, μου ζήτησε η ξαδέρφη μου να της προτείνω να δει ένα καλό θρίλερ/τρόμου. Ένα καλό θρίλερ/τρόμου; Άντε να σκεφτείς ένα καλό θρίλερ/τρόμου από τα τόσα που έχεις δει και να θυμηθείς ποιο ήταν το πιο καλό που είδες, με ποιο τρόμαξες και να το προτείνεις ως το καλύτερο. Ευτυχώς, τελικά, που μου ζήτησε να της στείλω σε inbox στο facebook μια λίστα με 10-15 ταινίες για να διαλέξουν και το γλίτωσα. "Δε συμπεριλαμβάνονται φυσικά οι κλασσικές - μη τρομακτικές - ταινίες που ήταν για γέλια ή και κλάμματα όπως πχ Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, Το μάτι, Halloween, Σε βλέπω, Final Destination, Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, Παρασκευή και 13, Chucky: Η κούκλα του σατανά. Φυσικά σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν τα Resident Evil με τη Milla Jovovic και Underworld με τη Kate Beckinsale". Ε λοιπόν αυτή τη λίστα τη μοιράζομαι μαζί σας παρακάτω.

10. Psycho *
* Υπάρχουν πολλά remake για τη συγκεκριμένη ταινία, η πιο πρόσφατη έχει τίτλο "Χίτσκοκ"9. Το μωρό της Ρόζμαρι
8. Gothika
7.Ανεξέλεγχτες καταστάσεις (Altered States)
6. Ο εξορκιστής
5. Η Λάμψη
4. Η Σιωπή των αμνών
3. Οι καθρέφτες
2. Το κάλεσμα
1. Παγιδευμένη Ψυχή


+ 5

11. Οι Άλλοι

12. Το τελευταίο σπίτι αριστερά

13. Ομίχλη

14. Οι μάρτυρες

15. Η γυναίκα με τα μαύρα__________________________________________________________ 
Το blog αποτελεί μια ερασιτεχνική προσπάθεια όπου εκφέρεται καθαρά η προσωπική μου άποψη. Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του blog, με σαφή αναφορά στην αρχική πηγή τους. Ότι δημοσιεύετε σ΄αυτή τη σελίδα είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog Οι Δικές μου Στιγμές Copyright © 2010 XP All rights reserved

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/3/15 3:55 μ.μ.

    "Τη γυναίκα με τα μαύρα" και "Το τελευταίο σπίτι αριστερά" δεν τα λες και πολύ τρομακτικά. Αλλά οκ. Γούστα είναι αυτά. Γενικότερα οι υπόλοιπες ταινίες θεωρούνται και είναι τρομακτικές. Αρκετά ιδανικό τοπ15 ταινιών τρόμου που οι περισσότερες τις προτείνω ανεπιφύλακτα και εγώ. Τους Μάρτυρες δεν τους είχα δει. Τους έχω στο πρόγραμμα. Όντως μου έχουν πει ότι είναι αρκετά τρομακτικό και βίαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.