Επιστροφή στις λατιν σειρές που αγαπήσαμε

Πριν από λίγες μέρες εντελώς τυχαία σε ζάπινγκ που έκανα στην τηλεόραση, βρέθηκε στο κανάλι Ε, που το τελευταίο διάστημα με εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτή τη φορά, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, έπεσα πάνω σε μια από τις αγαπημένες μου λάτιν σειρές αλλιώς τηλενουβέλες, την Παουλίνα. Χριστέ μου πόσο μα πόσο καιρό είχα να τη δω...και πόσο με πήγε πίσω....στα χρόνια της εφηβείας. Ευτυχώς έπεσα σε επεισόδια που βρίσκονται στη μέση της σειράς. Κι από τι πληροφορήθηκα το συγκεκριμένο κανάλι θα προβάλλει άλλες δυο λάτιν σειρές που αγαπήσαμε.

Η Μαρία της γειτονιάς και η Μάριμαρ επιστρέφουν αμέσως μετά το τέλος της παραπάνω σειράς...Αν και θα προτιμούσα αντί της Μαριμαρ να δω μια Μιλάγκρος ή μια Εσμεράλντα, ας πούμε. Κι επειδή οι συγκεκριμένες παραπάνω σειρές μου δώσανε αφορμές για πολλά...σύντομα ετοιμάζω πολλά σχετικά με τις τηλενουβέλες που έχουμε δει στην Ελληνική τηλεόραση και αγαπήσαμε. Θα μου πει κανείς ότι υπάρχουν σε άλλα site, εγώ όμως έχω το δικό μου υλικό και καιρός νομίζω να το δημοσιεύσω, αρκεί μια επίσκεψη στο υπόγειο του σπιτιού μου. 
Τα τελευταία 5 χρόνια, οι τηλενουβέλες κατα μια έννοια είχαν επιστρέψει κυρίως μέσα από τη συχνότητα του Star Channel, όπου έκανε την αρχή με το "Μαρία Άγγελε μου", και μετά από τη συχνότητα του MakedoniaTv, που συνέχισε με το "Θρίαμβο της Αγάπης", και την "Αληθινή Αγάπη", η οποία παίζει ακόμα. 
Πολλές πολλές αγαπημένες τηλενουβέλες που αγαπήσαμε από την Λατινική Αμερική, θα θυμηθούμε λίαν συντόμως....Μέχρι τότε βλέπουμε καθημερινά στις 8:10 το απόγευμα στο Έψιλον Tv, τη Παουλίνα αλλιώς τη Σφετερίστρια ή αν προτιμάτε La Usurpadora.

5 σχόλια:

 1. Όταν λες δικό σου υλικό...τι εννοείς; Επειδή διαχειρίζομαι σελίδα της Πάολα Μπρατσο στο facebook κι έχεις δικό της υλικό...θα ήθελα αν μπορείς να μου δώσεις άδεια να τα δημσιεύσω. PLEASE!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υλικό από διάφορα περιοδικά που κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο και σήμερα δεν κυκλοφορούν, πχ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΦΙΣΟΡΑΜΑ και τέτοια που ίσως να μην υπάρχουν και στο διαδίκτυο....Δεν ξέρω αν όμως έχω κάτι από τη συγκεκριμένη σειρά. Αν βρω κάτι θα σου στείλω στο mail που μου στειλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος16/9/15 9:59 π.μ.

  Αυτές της σειρές δεν της έβλεπα και πολύ(της έβλεπε όμως τόσο πολύ η αδελφή μου που μίλαγε συνεχεία για αυτές) αλλά ξερω για παράδειγμα ότι το φινάλε της Παολινα δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βασικά η Παολίνα είχε και δεύτερο κύκλο που δεν παίχτηκε στην Ελλάδα, υπάρχει όμως σαν τηλεταινία στο Youtube μεταγλωτισμένο ή με ελληνικούς υπότιτλους, νομίζω, το είχα δει πρόσφατα.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος16/9/15 10:03 π.μ.

  Την μονή σειρά που Θυμάμαι να έχω δει περισσότερο ήταν η Λάουρα νομίζω το έδειχνε στο star.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.