Η μόδα των 3d puzzles

Διάσημα αξιοθέατα, κτίρια, μνημεία, αεροπλάνα, πλοία, λουλούδια, γήπεδα, μινιατούρες από αγαπημένους ήρωες των κινουμένων σχεδίων και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, αποτελούν τα τελευταία δύο χρόνια πόλος έλξης για πολλούς που ασχολούνται με τα puzzles. Αυτή τη φορά όμως όχι για puzzles 1000, 2000 ή και παραπάνω κομματιών. Πρόκειται για 3d puzzles, τα οποία το αποτέλεσμα τους, είναι μοναδικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως διακοσμητικό.

Προσωπικά, στο χόμπι μου που ήταν τα puzzle πολλών κομματιών και η τοιχοκόλληση αυτών μετά στον τοίχο...αυτό ξεπεράστηκε. Τώρα έχουμε τα 3d puzzles. 

Τα 3d puzzles είναι πιο οικονομικά (η τιμή τους ξεκινάει από 1,50€), πιο διασκεδαστικά, πιο εκπαιδευτικά. Τα τρισδιάστατα puzzles συναρμολογούνται χωρίς κόλλα και κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη και με ή χωρίς led φωτισμό. Ανάλογα με το μέγεθος του εκτιμάται και ο χρόνος συναρμολόγησης του. Τα μικρά παζλ μπορούν να φτιαχτούν μέσα σε 1 ώρα και λιγότερο. Ο χρόνος συναρμολόγησης ενός 3d puzzle εκτιμάται ανάλογα και με τις ικανότητες του καθενός. Τα υλικά του 3d puzzle είναι υψηλής ποιότητας(πολυστερίνη & οικολογικό χαρτί). 

Είναι παιχνίδια για όλες τις ηλικίες (ξεκινώντας από τα 8) είναι για μικρούς και μεγάλους...Οι γονείς μπορούν να περάσουν δημιουργικές ώρες με τα παιδιά τους. Οι μεγάλοι απλά να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά και όμορφα. Το αποτέλεσμα αυτών των 3d puzzles είναι μοναδικό αφού ο καθένας μπορεί να διακοσμήσει το χώρο του μ΄ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά μνημεία στον κόσμο!!!

Τα 3d puzzles έχουν εντάξει όλες οι μεγάλες και γνωστές εταιρείες που κυκλοφορούν κανονικά puzzles. Αυτά τα μοναδικά, πρωτότυπα και εκπαιδευτικού χαρακτήρα τρισδιάστατα παζλ κυκλοφορούν από CubicFun, Ravensburger, Clementoni. Άλλες εταιρείες που μπορεί να βρει κανείς 3d puzzles είναι: Aquarius, Art stones, Castorland, Educa, Epuzzle, Heye, MIKA, Piatnik, Schmidt, Trefl.

Μεγάλη ποικιλία στα 3d puzzles θα βρείτε στη σελίδα e-puzzle ΕΔΩ καθώς και σε πολλά βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα. 


Τα δικά μου 3d puzzles

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

BIG BEN/TO ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/EMPIRE STATE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.