Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη!!!

Σεπτεμβρίου 01, 2016
Εδώ και λίγες ώρες, αποχαιρετίσαμε και επίσημα το Καλοκαίρι...Με τη νέα εποχή ξημερώνει μια νέα μέρα, ένας νέος μήνας, νέο ξεκίνημα και φυσικά νέα σχολική χρονιά. Μπαίνουμε σε φθινοπωρινή διάθεση αν και ο καιρός ακόμα δεν μας κάνει τη χάρη για τα πρωτοβρόχια. 

Ένα καλοκαίρι που δεν απόλαυσα όπως θα ήθελα αλλά τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αύγουστος ήταν ο μήνας που χαλάρωσα, έκανα τις βόλτες μου, τα μπάνια μου, είδα ξαδέλφια που είχα να δω κοντά μια δεκαετία και που μου είχαν λείψει, πέρασα όμορφες οικογενειακές στιγμές. 

Όσο για βιβλία, νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι διάβασα πολύ καλά βιβλία (μεταξύ αυτών τα: Ο Γιος του Δάσκαλου, Μνήμες της Κωνσταντινούπολης, Σέρρα: Η Ψυχή του Πόντου, Τα Βατράχια) και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω νέους συγγραφείς. Φυσικά διάβασα πολύ περισσότερα βιβλία, με τα οποία σύντομα θα επανέλθω με την καθιερωμένη κριτική μου. Βλέπετε έμεινα λίγο πίσω με το blog, αλλά χρωστούσα στον εαυτό μου ένα μικρό διάλειμμα απ΄όλα. 

Από Σεπτέμβρη όλα θα μπουν σε μια σειρά...Όλοι άλλωστε θα μπούμε σε μια σειρά... Μικροί μεγάλοι. Καλό μήνα λοιπόν σε όλους, με υγεία, χαμόγελα και θετικές σκέψεις... απομακρύνεται από δίπλα σας, ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό, που δεν σας κάνουν να χαμογελάτε. Είναι στο δικό σας χέρι να ξυπνάτε και να νιώθετε όμορφα. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.