ΕΡΧΕΤΑΙ ο πρώτος διαγωνισμός GiveAway!!!

Σεπτεμβρίου 28, 2016
Είναι γεγονός...Οι Δικές μου Στιγμές ξεπέρασαν εδώ και ένα χρόνο τις 50.000 προβολές χάρη σε εσάς και πλέον φτάνει κοντά και στις 100.000 προβολές. Επιπλέον οι Δικές μου Στιγμές, βρίσκονται στη blogόσφαιρα, 6 ολόκληρα χρόνια. Για αυτό λοιπόν νιώθω πολύ χαρούμενη που ο προσωπικός μου χώρος συνεχίζει να μοιράζει στιγμές και να υπάρχει αλλά και να παρουσιάζεται χρόνο με το χρόνο ακόμα πιο βελτιωμένος, ανανεωμένος, εμπλουτισμένος με πλούσια θέματα, καλύτερος και όμορφος. 

Φέτος και μπαίνοντας σιγά σιγά στον έβδομο χρόνο, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επιτέλους, τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό. Το πρώτο GiveAway, που κάποιοι αναγνώστες με είχαν ρωτήσει αν υπάρξει. 

Η σκέψη αυτή υπήρχε εδώ και καιρό. Ευτυχώς υπήρχαν χορηγίες και τους ευχαριστώ. (Αν κάνεις πλούσιο τον βιβλιοπώλη της περιοχής σου, λογικό να πάρεις δωράκι)

Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας όπου η φόρμα συμμετοχής θα ανοίξει και θα δώσει δώρα σε 2 τυχερούς. Ένας ολόκληρος μήνας για να στείλετε τη συμμετοχή σας (μόνο μία συμμετοχή για τον καθένα) και να προσκαλέσετε αδέλφια, συγγενείς και φίλους. 

Και για να σας προϊδέασω στο δώρο συμπεριλαμβάνεται και βιβλίο. 

Για τους πιστούς αναγνώστες θα σταλεί πρόκληση στο e-mail τους, μιας που με κάποιους είχα έρθει σε επαφή. 

Μέχρι τότε, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.