15 πράγματα που θέλω να κάνω στην ζωή μου!!!

Με αφορμή, την ανάρτηση της Μαρίνας από το blog «Εκεί που ερωτεύομαι την ζωή» με τίτλο «10 πράγματα που θέλω να κάνω στην ζωή μου» κι εγώ με τη σειρά μου φτιάχνω μια παρόμοια λίστα αυτή τη φορά όμως με 15 πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Φυσικά και δεν έχω προγραμματίσει το πότε θα κάνω τα 15 παρακάτω πράγματα, το σίγουρο είναι ότι έχω αρχίσει τις προσπάθειες και δεν έχω σκοπό να μείνω εκεί. Όσο ζω θα παλεύω και θα προσπαθώ γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

1. Να κάνω ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Αθήνα για να δω συγγενείς που έχω να βρεθώ μαζί τους πάνω από 15 χρόνια. 
  
2. Να κάνω το χόμπι μου, δουλειά μου και να ζω από αυτήν.

3. Να αγοράσω αυτή την πολυπόθητη ημιεπαγγελματική φωτογραφική μηχανή μάρκας Nikon D3300.

4. Να κάνω Χριστούγεννα με φίλους και συγγενείς στη Ρόδο. Έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα γιορτές στο νησί των Ιπποτών.

5. Να έχω τη δική μου μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά πολλά βιβλία, διαβασμένα και αδιάβαστα. Αυτή που έχω τώρα τη μοιράζομαι με την αδερφή μου, και δεν χωράνε άλλα.

6. Να κάνω την επανάσταση μου. Γιατί όχι δεν την έχω κάνει. Κι έχει έρθει, νομίζω, η στιγμή. 

7. Να φανώ τυχερή και να κερδίσω σε κάποιο τυχερό παιχνίδι είτε το ΤΖΟΚΕΡ είτε το ΚΙΝΟ είτε το ΣΚΡΑΤΣ. Δεν λέω να κερδίσω και εκατομμύρια και με λίγες χιλιάδες θα ήμουν ικανοποιημένη. 

8. Να ταξιδέψω και να επισκεφτώ πολλά μέρη σε όλη την Ελλάδα, όσο μπορώ και δεν έχω υποχρεώσεις. Να κάνω ένα ταξίδι στην Ευρώπη (δε με νοιάζει το που) και να γεμίζω το άλμπουμ μου με μοναδικές φωτογραφίες που θα βλέπω και θα ταξιδεύω ξανά στα μέρη που πήγα.

9. Να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια, με δύο παιδιά!!! (Ναι θέλω κι εγώ να γίνω μάνα, όπως έλεγε η λατρεμένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου)

10. Να ολοκληρώσω τη συλλογή μου στο φιλοτελισμό (πρώτο άλμπουμ), να πάρω νέο φιλοτελιστικό άλμπουμ και να αρχίσω μια νέα φιλοτελιστική συλλογή.  

11.Να κάνω μια φωτογράφιση, με τη φωτογραφική που θα πάρω (βλ Νο3) σε ένα ιδιαίτερο και αγαπημένο πρόσωπο και να συνοδεύεται από μια μικρή συνέντευξη.

12. Να γίνω το αφεντικό στη δουλειά μου, και να δουλέψω με ανθρώπους που θα επιλέξω εγώ, μιας που η εμπιστοσύνη είναι το κυριότερο στοιχείο για τις καλύτερες σχέσεις.

13. Να ολοκληρώσω μια μουσική συλλογή με σόλο ενορχηστρώσεις, στο μπουζούκι μου. Έχω καταφέρει ήδη να γράψω ένα μουσικό κομμάτι και να το βγάλω. 

14. Να γίνω καλύτερος άνθρωπος, πιο δυνατή, πιο αισιόδοξη, πιο δυναμική, πιο φιλόδοξη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιο επίμονη και με περισσότερη υπομονή. Επίσης να ελέγχω τα νεύρα μου. 

15. Να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα μισά από τα προαναφερθέντα παραπάνω. 

💕💕Εσύ τι θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου 

και δεν το έχεις καταφέρει ακόμα;💕💕

2 σχόλια:

 1. Εύχομαι όχι απλά να καταφέρεις τα μισά, αλλά να τα καταφέρεις όλα και να σε κάνουν πολύ πολύ χαρούμενη :)
  Φιλιά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα που έδωσες, να είσαι καλά!!! Φιλιά!!!

   Διαγραφή

Από το Blogger.