Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
ΚΑΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Επιστρέφει και επανακυκλοφορεί το περιοδικό «Χορεύω»

7 Μαρ 2017


Όσοι είναι λάτρης της παράδοσης και ειδικά όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη σε χορευτικούς συλλόγους, σίγουρα στο άκουσμα της επιστροφής του περιοδικού, που αγαπήθηκε από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον χώρο της ελληνικής παράδοσης, μόνο ευχάριστο ήταν. Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια απουσίας του, το περιοδικό «Χορεύω» επιστρέφει ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ και επανακυκλοφορεί το πρώτο τρίμηνο του 2017. 

Το περιοδικό «Χορεύω» συνεχίζει να απαρτίζεται μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι έχοντας σαν κοινό άξονα την λαϊκή παράδοση, προσπαθούν να την προσεγγίσουν με έναν διαφορετικό τρόπο και να προσαρμόσουν το χθες στις ανάγκες του σήμερα. Στόχος τους το περιοδικό αυτό να αποτελέσει αφορμή ώστε να διευρυνθεί ο κύκλος των ανθρώπων που θεωρούν ότι η παράδοση είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Για την ιστορία το περιοδικό «Χορεύω» πρωτοκυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2007. Τον Ιανουάριο του 2011 και μετά από την κυκλοφορία 14 τευχών, παύει τη λειτουργία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή σε όλα τα τεύχη του φιλοξενήθηκαν πρόσωπα που έχουν επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο στην λαϊκή μας παράδοση, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι. Η προβολή του λαϊκού πολιτισμού, τα ήθη & έθιμα, οδοιπορικά, συνεντεύξεις θα ξαναζωντανέψουν μέσα από τις σελίδες του νέου «Χορεύω».

Όλοι οι χορευτές, χοροδιδάσκαλοι, μέλη Συλλόγων, μουσικοί, λαογράφοι, άνθρωποι που απλά αγαπούν την λαϊκή παράδοση, θα έχουν στα χέρια τους σύντομα το νέο συλλεκτικό τεύχη του νέου «Χορεύω»!!!

Το περιοδικό «Χορεύω» επιστρέφει! Εσείς κάνατε την παραγγελία σας; 💃
Για παραγγελίες στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο facebook εδώ 

Δημοσίευση σχολίου