Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer για το It(Το Αυτό)

Το πρώτο trailer για το remake της ταινίας It(στα ελληνικά Το Αυτό), που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεγονός. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες αρχές Σεπτεμβρίου, για την ακρίβεια στις 8 του μήνα, εκτός απροόπτου.

Η παρέα των αγοριών του Loser’s Club και ο περιβόητος και ο πιο τρομακτικός κλόουν όλων των εποχών, Pennywise επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να μας στοιχειώσουν ακόμα και στα όνειρα μας. Οι πρώτες φωτογραφίες κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου και ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Stephen King δηλώνει πως είναι ικανοποιημένος από τη νέα κινηματογραφική προσαρμογή. Μάλιστα ο παραγωγός της ταινίας Seth Grahame-Smith, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, μήνυμα του Stephen King, που παρευρέθηκε στην πρώτη προβολή, στο οποίο ο ίδιος λέει στους φίλους που περιμένουν να δουν την ταινία "Η νέα έκδοση του It ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Χαλαρώστε. Περιμένετε και απολαύστε".

Poster
Στον ρόλο του ανατριχιαστικού, τρομακτικού και φρικιαστικού κλόουν Pennywise, ο Bill Skarsgard. Δείτε παρακάτω το trailer. 

Trailer (με ελληνικούς υπότιτλους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.