🂡Χρονομπαούλο: Όταν οι stars έβγαιναν σε τράπουλα

Κάποιες για να μην πω οι περισσότερες, εκεί στη δεκαετία του 80 και 90, παίρναμε με μανία περιοδικά του στυλ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΑΦΙΣΟΡΑΜΑ και τα διαβάζαμε με τις ώρες. Μάλιστα κάποιες φορές αυτά τα περιοδικά είχαν για δώρο κάποια αφίσα από τους τότε αγαπημένους μας καλλιτέχνες, αυτόγραφα από Έλληνες και ξένους ηθοποιούς και τραγουδιστές, κάποιο x-tra αφιέρωμα, όπως ήταν αναγραφόμενο στο εξώφυλλο, από κάποια μεξικάνικη ή ελληνική σειρά που βλέπαμε τότε με μανία. Πλέον αυτά τα περιοδικά, έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά δυσεύρετα, μιας που δεν κυκλοφορούν. Οπότε όποιος έχει στην κατοχή του κάποια από αυτά, θεωρούνται από κάποιους "αντίκες". Μάλιστα είναι κάποιοι που ενδιαφέρονται ακόμη για αγορές των εν λόγω περιοδικών, και δίνουν όσο όσο. 

Ε λοιπόν εγώ μπορεί να μην έχω κάποιο τεύχος ολοκληρωμένο στην κατοχή μου, έχω κρατήσει όμως, όπως είδα πρόσφατα σε ένα κουτί στο υπόγειο του σπιτιού μου. κάποια από αυτά σαν υλικό. Σαφώς και θα ανέβουν σε ξεχωριστή ανάρτηση, όλα. Έτσι για να σας τα θυμίσω και να τα θυμηθούμε όλοι. 

Σήμερα κάνω λόγο για μια διαφορετική τράπουλα. Σε ένα από αυτά τα περιοδικά, συλλέγαμε μαζί με την αδερφή μου, φύλλα τράπουλας με εικονιζόμενους, αγαπημένους του τότε Έλληνες καλλιτέχνες. Ίσως κάποιοι να τα θυμάστε. Εμένα κάποια μου λείπουν ή πετάχτηκαν ή δεν μαζεύτηκαν ποτέ. Εν πάση περιπτώση ρίξτε μια ματιά παρακάτω τι εννοώ. 
4 σχόλια:

 1. πω πω μα καλά που τα ξετρύπωσες....δεν τα μάζευα εγώ αλλά κάποιες φίλες μου και όλη την ώρα παίζαμε κάρτα μία ή ξερή με αυτήν την τράπουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που σου θύμισα κάτι από τις στιγμές των παιδικών σου χρόνων. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος11/5/15 11:58 π.μ.

  g-) έχω πάθει πλάκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.