ΑΕΚ: Επιστροφή με τίτλο

Το «ερχόμαστε» είχε γίνει το μότο της ΑΕΚ στη διετία της επανεκκίνησης της ομάδας. Πριν από μερικούς μήνες το ρήμα...άλλαξε χρόνο. «Ήρθαμε». Και χθες το βράδυ άλλαξε και το ρήμα. «Θρονιαστήκαμε». Η «Ένωση» στον θρόνο του Κυπελλούχου. Έπειτα από μια δύσκολη πενταετία, κατά την οποία ο «Δικέφαλος» πέρασε πολλά και διάφορα, που οι οι οπαδοί θέλουν να τα διαγράψουν από τη μνήμη τους, το μάνταλο της τροπαιοθήκης άνοιξε πάλι. Το άνοιξε ο Μάνταλος που αναδείχτηκε και ο MVP του τελικού.

Η χθεσινή δεν ήταν απλά μια νίκη ούτε μια κούπα για την ΑΕΚ...ήταν κάτι παραπάνω. Ήταν πολλά παραπάνω. Μια κατάκτηση που σηματοδοτεί την εδραίωση του club στην ιστορική του θέση, στο υψηλότερο επίπεδο ανταγνωνισμού. Ένα 2-1 που αξίζει περισσότερο απ΄όσο ένα ψυχρό σκορ, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που νίκησες φέτος τον Ολυμπιακό δύο φορές, με τη δεύτερη να είναι η πιο φαρμακερή. Η συγκεκριμένη επιτυχία γεμίζει περηφάνια τον «κιτρινόμαυρο» λαό και του υπόσχεται ημέρες δόξας. Η χθεσινή νίκη δεν αποτελεί ταβάνι, αλλά αφετηρία για τα καλύτερα. Αυτό είναι το μήνυμα, αυτό θέλουν να πιστεύουν όλοι όσοι αγαπούν και υπηρετούν από οποιοδήποτε πόστο την ΑΕΚ. 

Εν κατακλείδι δεν ήταν μια επικράτηση επί μιας άσχετης ομάδας, αλλά επί του Ολυμπιακού, της ομάδας που εδώ και χρόνια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο κατακτά και σαρώνει τους τίτλους. Της ομάδας που ας μην ξεχνάμε στέφθηκε πριν λίγο καιρό πρωταθλήτρια.

___________________________________
Σαν ΑΕΚτσού και φανατική κυρίως μου ήταν αδύνατο, να μην χάρω με αυτήν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου...Όπως αναφέρουν και οι εφημερίδες ο κιτρινόμαυρος λαός συμπεριλαμβανομένου κι εγώ μέσα σε αυτούς, τα συναισθήματα που πηγάζουν μετά από αυτόν το τίτλο, στην επιστροφή της ομάδας φέτος στην πρώτη κατηγορία είναι: 
Περηφάνια, Δόξα, Δύναμη, Αξιοπρέπεια, Χαρά

Αυτή είναι η ΑΕΚ, αυτή είναι η ομάδα μου, αυτή είναι η ιστορία της!!!
Η ΑΕΚ που νίκησε την ΜΙΛΑΝ μέσα στο ΟΑΚΑ......
Η ΑΕΚ που το 2002-2003 έπαιζε στα ίσα με ΡΕΑΛ...
Η ΑΕΚ που έφερε με την ΡΟΜΑ 1-1 στο 90'........
Η ΑΕΚ που την περίδο 2006-2007 νίκησε τον Ολυμπιακό με 4-0.....
Η ΑΕΚ που το 2010 νίκησε μέσα στο Καραϊσκάκη με 1-2....

Μια ΑΕΚ με μια ιστορία που ο καθένας θα ζήλευε....
Φτάσαμε στο 2013 που ο Ολυμπιακός,οι διαιτητές, η ΕΠΟ και η άχρηστη διοίκηση μας μάς έριξαν.....
ΓΙΑΤΙ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

Φωτογραφίες από το αρχείο μουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.