Παρτιτούρες για Μπουζούκι #7

Το έβδομο μέρος της στήλης «Παρτιτούρες για Μπουζούκι» επιτέλους μετά από καιρό επιστρέφει με 10 νέες ταμπλατούρες για μπουζούκι. Για το συγκεκριμένο τεύχος, η προγραμματισμένη ημερομηνία δημοσίευσης ήταν εκεί γύρω Σεπτεμβρίου. Οι λόγοι ήταν αρκετοί. Αρχικά ο χρόνος μου ώστε να ετοιμάσω αυτό το 51σέλιδο τεύχος. Ήξερα από την αρχή ότι θα είχε τις περισσότερες σελίδες από το προηγούμενο τεύχος. Έπειτα ήταν σκέψεις για το ποιες παρτιτούρες θα επέλεγα και σε τι μορφή θα ανέβαιναν, ως ταμπλατούρες ή γραπτώς οι νότες. Αργότερα ήρθε ένα κομμάτι το οποίο ήθελα πολύ να το συμπεριλάβω, οπότε και έπρεπε να αφαιρέσω κάποιο άλλο. Επιπλέον και μια συνέντευξη που πήρα από ένα δάσκαλο του μπουζουκιού, ήταν ένα δίλημμα για το αν έπρεπε να μπει στο τεύχος ή να γίνει μια ξεχωριστή ανάρτηση. Φυσικά το δεύτερο υπερτερούσε στο μυαλό μου.

Το σημαντικό είναι πως σε αυτό το τεύχος, οι παρτιτούρες που περιλαμβάνονται δεν θα είναι λαϊκές λαϊκές όπως θα περιμένουν κάποιοι. Είναι τραγούδια αγαπημένων λαϊκών αλλά και έντεχνων καλλιτεχνών. Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Σάκης Ρουβάς και Δημήτρης Ζερβουδάκης συναντιούνται μέσα σε ένα 51σέλιδο τεύχος με «Παρτιτούρες για Μπουζούκι», που σε περιμένει να το ανοίξεις και να το ξεφυλλίσεις αλλά και να παίξεις κι εσύ αυτά τα τραγούδια στο δικό σου μπουζούκι.Οι παρτιτούρες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεύχος είναι:
1.Τα παιδιά της γειτονιάς σου - Ελένη Τσαλιγοπούλου
2.Τον έρωτα ρωτάω Ελευθερία Αρβανιτάκη
3.Υπήρχαν όρκοι Γιάννης Πλούταρχος 
4.Το τσιγάρο Γιάννης Κότσιρας
5.Τ΄ανείπωτα Δημήτρης Ζερβουδάκης
6.Φυσάει πολύ Γιάννης Πλούταρχος 
7.Υπήρχες πάντα μέσα στη ζωή μου - Σάκης Ρουβάς
8.Το καλύτερο παιδί Γιάννης Πλούταρχος 
9.Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου Ελευθερία Αρβανιτάκη
10.Αχ κορίτσι μου Γιάννης Πλούταρχος 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις παρτιτούρες.

Ή δείτε το τεύχος παρακάτω 1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/8/17 4:25 μ.μ.

    Πολύ ωραίο το συγκεκριμένο τεύχος...θα ήθελα κι άλλα τέτοια ανάλογα. Με έχεις βοηθήσει αρκετά. Ευχαριστώ που μοιράζεσαι και τέτοιες μουσικές στιγμές. Χρήστος Σωτηριάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.