Νικητής Διαγωνισμού για το βιβλίο «Αόρατο Νήμα»

Απριλίου 09, 2018
Ένας ακόμη διαγωνισμός της σελίδας φτάνει στο τέλος του, και για μια ακόμη φορά είχε θερμή ανταπόκριση, από όλους, μιας που οι συμμετοχές έφτασαν τις 220. Συνολικά από τις 223 συμμετοχές, έγκυρες κρίθηκαν οι 220. Άκυρες κρίθηκαν οι πολλαπλές συμμετοχές. Πολλά τα ευχαριστώ για τις συμμετοχές καθώς και για τα σχόλια σας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Εκδόσεις Λιβάνη για την ευγενή προσφορά τους και για την όμορφη επικοινωνία.   

Η κλήρωση έγινε μέσω του random.org και η τυχερή νικήτρια που αναδείχτηκε είναι η Τριανταφυλλιά Τότη από Τρίκαλα. Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά στο e-mail που δήλωσε. 

*Η Τριανταφυλλιά Τότη, χάνει το βιβλίο καθώς δεν επικοινώνησε εντός των 7 ημερών, με το δώρο να μεταβιβάζεται στον δεύτερο της λίστας. Και η Κατερίνα Τσεκούρα, χάνει το δώρο, λόγω αδυναμίας προσπάθειας μαζί της, καθώς το μήνυμα γύρισε πίσω. Σύμφωνα και με τους όρους του διαγωνισμού, δεν υπάρχει τρίτος επιλαχών και το δώρο μπορεί να δοθεί σε όποιον επιθυμεί η σελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά και από 3 βδομάδες, το βιβλίο κέρδισε η Παρασκευή Πολυχρονίδου, από Αθήνα. 

Σε αυτό το σημείο να παρακαλέσω όλους τους συμμετεχόντες να δίνουν σωστά e-mail και να τα ελέγχουν συχνότερα. Ακόμη και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία τους!!!

Μείνετε συντονισμένοι....ακολουθούν κι άλλοι διαγωνισμοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.