Οι «Νυχτερίτες» του Stephen King στον κινηματογράφο

Είναι αλήθεια και δεν είναι ψέμα... Οι «Νυχτερίτες» του Stephen King, μετά τη μίνι σειρά, που δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο το βιβλίο, μεταφέρονται στον κινηματογράφο και μάλιστα από τον γνωστό παραγωγό και σκηνοθέτη, πολλών ταινιών θρίλερ της τελευταίας δεκαετίας, James Wan. Είκοσι πέντε χρόνια μετά την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλιου, στη μικρή οθόνη, ένα από τα πιο σπουδαιότερα, ενδιαφέροντα και πετυχημένα βιβλία του γνωστού συγγραφέα μεταφέρεται και στον κινηματογράφο.

Το «Tommyknockers», που κυκλοφόρησε στη χώρα μας με τον τίτλο «Οι Νυχτερίτες», γράφτηκε από τον Στίβεν Κινγκ το 1987 συνδυάζοντας τα αγαπημένα του θέματα, τη φαντασία με τον τρόμο. Το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη το 1993 ως μίνι σειρά 2 επεισοδίων, χωρίς να έχει μείνει ακριβώς αξέχαστη στους fans του συγγραφέα. Η δυναμική του «Tommyknockers» είναι μέχρι και σήμερα αρκετά μεγάλη, καθώς από τις hardcover εκδόσεις βιβλίων του Κινγκ, βρίσκεται σήμερα στη δεύτερη θέση, πάνω από κλασικούς τίτλους όπως το «It», τη «Λάμψη» και το «Carrie». 

Τον James Wan, από την άλλη, τον έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές ταινίες τρόμου - θρίλερ, όπως Το ΚάλεσμαΣε Βλέπω, Annabelle, Παγιδευμένη Ψυχή, Μη Σβήσεις το Φως. Ο James Wan, έχει πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από τον θαυμαστό κόσμο του King ως παραγωγός του πολύ πετυχημένου περσινού «It». Στο «Tommyknockers», θα συνεργαστεί με τον βετεράνο παραγωγό Λάρι Σανίτσκι (που είχε αναλάβει την παραγωγή της μίνι σειράς του 1993). 

Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για πρωταγωνιστές καθώς και ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.