Ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει με τα "Τυφλά Ψάρια"

Απριλίου 23, 2018

Είναι πλέον γεγονός επίσημο. Το πολυαναμένο, από τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας, δεύτερο βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, Δημήτρη Σίμο, έρχεται το Μάιο. Ο Δημήτρης Σίμος και ο ήρωας του, ο αστυνόμος Καπετάνος, επιστρέφουν με την δεύτερη περιπέτεια τους στις 11 Μαΐου, από τις εκδόσεις Bell, και με τίτλο "Τυφλά Ψάρια"

Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα "Τα Βατράχια", ο συγγραφέας και ο αστυνόμος του επιστρέφουν σε πιο Σκοτεινά Νερά. Το "Τυφλά Ψάρια" είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν. Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα. Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ. Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.