Το Τραγούδι του Μήνα - Απρίλιος 2018

Μία ακόμα στήλη της σελίδας που αρχίσατε να αγαπάτε είναι αυτή με το Τραγούδι του Μήνα. Τα τραγούδια των προηγούμενων μηνών, σε κάποιους από εσάς άρεσαν σε κάποιους όχι και τόσο. Άλλοι πάλι δε περίμεναν από εμένα τέτοιες επιλογές. Κρατάω όμως το ότι μπήκατε κάποιοι να στείλετε μήνυμα και να μου πείτε τα σχόλια σας. Ο Απρίλιος φεύγει και προσπαθώ να θυμηθώ τις νέες κυκλοφορίες των τραγουδιών αυτού του μήνα, που άκουσα πάμπολλες φορές, τραγούδησα και αγάπησα. Είναι αλήθεια πως δεν βρήκα πολλά τραγούδια, που να με άγγιξαν, που να με ξεσήκωσαν, που μου άλλαξαν την διάθεση και που άκουσα φυσικά πολλές φορές σε επανάληψη.

Τα τραγούδια που ξεχώρισα είναι λίγα, όπως αυτό της Μαρίζα Ρίζου που μας προτρέπει "Ας γελάμε συχνά" . Εξαιρετική και άκρως καλοκαιρινή η επανεκτέλεση του τραγουδιού, "Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου", από τη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου. Μοναδικός δίσκος ήρθε και από την Νατάσσα Θεοδωρίδου, ξεχωρίζοντας και ακούγοντας τραγούδια όπως η "Θάλασσα", ίσως το αγαπημένο μου από το δίσκο, "Τελικά σε ξεπέρασα" και το "Ποτέ Δεν Έφυγα Από 'Δώ"

'Ενα τραγούδι ωστόσο, το αγάπησα περισσότερο, από το πρώτο του άκουσμα μάλιστα, το λάτρεψα και το άκουσα πολλές μα πάρα πολλές φορές, μέχρι που έμαθα και τα λόγια. Άλλωστε την συγκεκριμένη καλλιτέχνη, την γνωρίζω προσωπικά και τα τραγούδια της πάντα μου άρεσαν. Ένα παραπάνω φυσικά που επισκέπτεται συχνά την πόλη μου, και πλέον θεωρείται και δική της. Ποιαν εννοώ. Μα φυσικά την Ήβη Αδάμου, το έτερο ήμισυ του Μιχάλη Κουϊνέλη, κατά κόσμον, Stavento. Στο τραγούδι "Πάμε... και μη ρωτάς" η Ήβη Αδάμου, συνθέτει για πρώτη φορά ενώ στους στίχους, βρίσκεται για άλλη μια φορά από πίσω, ο Μιχάλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.