ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Πάσχα στο χωριό

Ο Απρίλης ήταν ένας μήνας που τα είχε όλα....Πολλές στιγμές οικογενειακές, φιλικές, βιβλιοαναγνωστικές αλλά κυρίως φωτογραφικές. Μέσα από το προσωπικό μου προφίλ στο instagram θα δει κανείς πως μέσα σε ένα μήνα δημοσίευσα έξι φωτογραφίες...κάτι που δεν συνηθίζω αφού το μήνα πάντα κάνω μία μέχρι το πολύ τρεις δημοσιεύσεις. 

Ο Απρίλιος ήταν ο μήνας που περίμενα για πολλούς λόγους εκτός του Πάσχα....Ήταν ένας μήνας όπου υπήρξε η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου μου συγγραφέα, Jo Nesbo, μιας που κυκλοφόρησε μετά από αρκετό καιρό βιβλίο. Μαζί με το νέο του βιβλίο, ο συγγραφέας επέστρεψε και τον αγαπημένο ήρωα των nesbomaniacs, τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε. Επιπλέον, τη μέρα της κυκλοφορίας του, οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, ανακοίνωσαν πως, οι φαν του συγγραφέα, μαζί με το βιβλίο θα παραλάμβαναν και ένα συλλεκτικό δώρο έκπληξη

Ο Απρίλης ήταν κι ένας μήνας που επιτέλους, μετά από ένα χρόνο και κάτι, απέκτησα τη δική μου φωτογραφική μηχανή, της Nikon. Οπότε και η πρώτη μου απόδραση μαζί της, ήταν στο χωριό μου, στο Τριφύλλι. Αν και η επίσκεψη μου εκεί, κράτησε λίγες μόνο ώρες, ήταν αρκετό να φωτογραφήσω ότι έβρισκα. Κάπου εκεί ανακάλυψη και την πασχαλιά, που έχει φυτρώσει στο σπίτι μας. 

Για δεύτερη χρονιά αποφάσισα να βάψω και τα αυγά, με τον πιο εύκολο τρόπο, που μου έμαθε πέρσι η μητέρα μου. Οπότε και πάλι δεν έχασα ευκαιρία, στο τελείωμα, να απαθανατίσω, τα έτοιμα πασχαλινά αυγά, από τα χεράκια μου.  

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Πάσχα το περάσαμε οικογενειακά, μαζί με τον παππού, τη γιαγιά και τη θεία. Το τιμήσαμε και φέτος το αρνί στη σούβλα αλλά όχι όπως άλλες χρονιές. Κι εκεί που προσπαθούσα να βρω καμιά πετσούλα, για να μου φύγει η λαιμαργία, έρχεται η αδερφή μου, με την καινούρια μου φωτογραφική και μου ζητάει να τη βγάλω δίπλα στο αρνί. Ε κάπου εκεί, νομίζω ότι πέτυχα την καλύτερη λήψη, την καλύτερη φωτογραφία που έχω βγάλει αυτόν τον μήνα. Μπορείτε να τη δείτε εδώ

Τραβήχτηκε από Nikon B500, χωρίς φίλτρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.