Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» ταξιδεύει στην Ελλάδα

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά με …πολύ κακές προθέσεις επεκτείνοντας μάλιστα την εμβέλειά του αφού ταξιδεύει για πρώτη φορά και σε περιοχές της Ελλάδας. Εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που προβάλλονταν εδώ και τρία χρόνια το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» βάζει πλώρη για Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Ηράκλειο και Λάρισα. ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

Οι Νύχτες Τρόμου αποτελούν το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο ανερχόμενα της Ευρώπης, έχοντας ήδη τραβήξει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας.

Κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία στους χιλιάδες των θεατών του να παρακολουθήσουν genre ταινίες απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου, πολλές από τις οποίες σε πρώτη πανελλήνια ή και παγκόσμια προβολή!

Έτσι και φέτος, το 4ο φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου, έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πρόγραμμα
με πάνω από 40 διεθνείς και Ελληνικές παραγωγές, καθώς και 20 νέες παραγωγές μικρού μήκους. Φέτος το Φεστιβάλ των ταινιών τρόμου θα διαθέτει φέτος στο πρόγραμμά του δύο εξαιρετικά αφιερώματα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα υποείδη του horror genre, στο sci-fi horror και στον ελληνικό τρόμο.

Η μίξη επιστημονικής φαντασίας και τρόμου προσέφερε στο κινηματογράφο μια τεράστια αποθήκη ταινιών για όλα τα γούστα, από υποτιμημένα b-movies μέχρι τεράστια blockbusters. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα παρουσιάζονται επίσης σε ένα συναρπαστικό αφιέρωμα.

Το δεύτερο αφιέρωμα μπορεί να μην είχε μία τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών, όμως ο Ελληνικός Τρόμος μας έχει δώσει κατά καιρούς, μικρότερα ή μεγαλύτερα, κατεργασμένα ή ακατέργαστα διαμαντάκια, από τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά που προσεκτικά διαλέξαμε για σας.

Φυσικά δε μπορεί να λείπει το Διεθνές Διαγωνιστικό, με ταινίες να κάνουν το ντεμπούτο τους στις αίθουσες του Horrorant Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου», πολλές από τις οποίες σε πρώτη ευρωπαϊκή ή και παγκόσμια πρεμιέρα!

Στο πρόγραμμα φυσικά υπάρχει και το τμήμα ταινιών μικρού μήκους, χωρισμένες σε ελληνικές και διεθνείς παραγωγές. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι 4ες Νύχτες Τρόμου θα σηκώσουν αυλαία αρχικά στην Αθήνα, στους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΟΣΚΑΡ από 4 - 10 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά, στις 11 - 17 Μαΐου, θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη, στα ΒΑΚΟΥΡΑ 1 & 2Την ίδια περίοδο, 11 - 17 Μαΐου, θα λάβουν χώρα οι προβολές και στο Ηράκλειο στο κινηματογράφο ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣστη Λάρισα στα VICTORIA CINEMASστην Αλεξανδρούπολη στο Κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ, και στη Ρόδο στο PALLAS CINEMAS CENTER.

Το επίσημο και εντυπωσιακό τρέιλερ του 4ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ “Νύχτες Τρόμου” μάλιστα κυκλοφόρησε προ ημερών. Σινεφίλ του Τρόμου, ενωθείτε, κλείστε θέση, παίρνοντας μια γεύση για το τι σας περιμένει… Και αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά απειλή! Ετοιμαστείτε!

Πηγή: Filmboy/Horrorant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.