Γνωρίστε τις εκδόσεις McRiver Publications

Η Επανάσταση στις Εκδόσεις έφτασε!!!!

Πώς θα σας φαινόταν μια αυτοέκδοση με δωρεάν επιμέλεια, εξώφυλλο και στήσιμο του βιβλίου σας; Και όλα αυτά από έμπειρους επιμελητές και γραφίστες με τη σφραγίδα και την υποστήριξη ενός εκδοτικού οίκου; Πώς θα σου φαινόταν όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου σου να μένουν στη δική σου τσέπη;Αυτά είναι μόνο η αρχή, δεν σε αφήνουμε μόνο σου!! Οι εκδόσεις McRiver Publications (Εκδόσεις) έχουν την απάντηση.

Ένας νέος εκδοτικός οίκος (αυτοέκδοσης) κάνει τη διαφορά στην Ελληνική αγορά!

Ο McRiver Publications ήρθε για να φέρει την επανάσταση στον χώρο των εκδόσεων! ΤΩΡΑ όλοι μπορούν να δουν το έργο τους τυπωμένο! Χωρίς να πληρώσουν για διορθώσεις, επιμέλεια, γραφίστα, σελιδοποίηση ακόμα και isbn.

Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που περνάμε όλοι μας, ο McRiver Publications είναι δίπλα στον συγγραφέα, στον ποιητή και γενικότερα στον άνθρωπο που θέλει να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του. Δεν υπόσχονται, δεν τάζουν, κάνουν την επανάσταση στις εκδόσεις!

Στον McRiver Publications Εσύ επιλέγεις πως θέλεις να εκδόσεις! Με την υποστήριξη ενός εκδοτικού οίκου, προβολή στα social media, προσθήκη των βιβλίων στα βιβλιοπωλεία, διοργάνωση παρουσιάσεων και εκδηλώσεων.

McRiver Publications
Έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω.....


Ενημερωθείτε, κλείσε ραντεβού στα γραφεία των εκδόσεων, ή στείλτε email στο: mcriverpublications@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2155016693.
Official FB Page: McRiver Publications
Official FB Group: McRiver Publications

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.